1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Sopaktion mot kommunen i Norrtälje

Lördag 5:e september bedrev kamrater i Näste 1 aktivism i Norrtälje kommun. De senaste månaderna har boende i kommunen uppmärksammat […]

Lördag 5:e september bedrev kamrater i Näste 1 aktivism i Norrtälje kommun. De senaste månaderna har boende i kommunen uppmärksammat att skogen intill Svanberga badplats varit utsatt för rejäl nedskräpning. Två övergivna husvagnar har lämnats kvar vid badplatsen efter att högar med bråte dumpats en bit ifrån. Polisen har blivit upplyst om situationen, men påstår att det inte finns något brottsligt att utreda. Kommunen har anlitat ett företag som ska sköta städning av badplatser, men även de har visat sig vara handlingsförlamade. Trots gedigen kontakt med kommun och polis har Svanbergaborna inte fått någon hjälp alls, och både husvagnarna och skräpet har återstått.

Artikel från Norrtelje Tidning

Som nationalsocialister värnar vi naturen i första hand, och kamraterna bestämde sig därför att städa upp i skogen, då ingen annan verkade bry sig. När motståndsmännen ankom till platsen stod husvagnarna kvar som tidigare, och utanför låg både nytt virke och flertalet metallstegar. I skogen fanns allt möjligt skräp, men mest av allt hittades ölflaskor och stora mängder spikade plankor.

Kamraterna satte igång med städningen, och med en stor mängd svarta sopsäckar och lite jävlar anamma så var naturens ordning återställd på en förhållandevis kort stund. Bilarna var nu fulla med diverse skräp, och kamraterna insåg att det bara fanns ett lämpligt ställe att göra sig av med alltsammans.

Våldbejakande höststädning pågår

Några minuters bilresa bort låg Norrtäljes kommunhus. Man parkerade utanför byggnaden i eftermiddagssolen, och bar ut alla sopsäckarna till kommunhusets ingång. Spärrband sattes upp, och ett meddelande sattes upp på entrédörren.

Nordiska motståndsrörelsen och allmänheten har uppmärksammat att naturen runt Svanberga badplats är full av skräp och att kommunen struntar i detta.

Vi nationalsocialister väljer härmed att ge miljön en hjälpande hand. Skräpet återbördas till kommunen som borde tagit hand om det från första början.

Men, som de säger:
Skit ska skit ha!

/ Nordiska motståndsrörelsen

På måndagseftermiddagen uppmärksammade lokaltidningen aktionen och kommunpolitikern som uttalade sig uppgav att de ”inte ser aktionen som ett hot”. Polisen ska dock ha kontaktats, från vilka en talesman uttalat sig att det var svårt att på rak arm avgöra om det var något brottsligt som begåtts. Han tillägger dock följande:

Skulle det finnas ett uttalat hot mot en enskild folkgrupp är det något som omfattas av lagen. Då skulle vi genast bli involverade, för det får inte förekomma. I det här fallet med soppåsarna är det lite mer oklart.

Artikel från Norrtelje Tidning

Som tillägg kan nämnas att soporna i skogen legat och skräpat i flera månaders tid, men framför kommunhuset fick de inte ens vara i två dagar innan de städades bort. Kommunen bryr sig bevisligen bara om att hålla rent i eget hus, men tack vare motståndsmännen är naturen nu återställd. Aktionen kan ses som lyckad då lokalborna fått naturen städad, och kommunpolitikerna uppvisat sin likgiltighet inför människorna vars intressen de ska värna.

De två husvagnarna står dock för tillfället fortfarande kvar intill badplatsen, och kommunen kommer troligtvis inte få tummen ur att göra något åt saken inom den närliggande framtiden. Om ingenting händer snart så finns möjligheten att motståndsmännen återkommer, och även gör något åt detta problem.

Dag för dag så uppvisar den liberala demokratin sin totala inkompetens att lösa även de enklaste problemen i samhället. Trots detta så lovordas det skitsystem vi tvingas leva under dagligen, av politiker, journalister, och även vanligt folk. Det är dags för folket att vakna upp och inse att det byråkratiska helvete vi lever i bara tjänar till att suga ut de fattiga för att de rika ska bli ännu rikare.

Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen om du vill verka för en bättre framtid, för dina barn och barnbarns skull!

Titel:Sopaktion mot kommunen i Norrtälje Författad av:Näste 1 Publicerad:2020-09-19 Uppdaterad:2020-09-15

Läs också: