1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vandring i Bodens kommun

Lördagsmorgonen den 26 Oktober så samlades några aktivister från Nordiska Motståndsrörelsen i folkgemenskapens tecken där man hade planerat en kortare vandring med sällskap av aktivisternas barn.

Man samlades hos en kamrat klockan 09:00 på morgonen och hade ett kort informations- och planeringsmöte med barnen om vad dagen hade till ära. Man började med en kortare kanottur för att därefter stiga i land och påbörja vandringen. Sällskapet gick i cirka 1½ timme i kuperad terräng tills man anlände till den planerade platsen man tidigare valt ut.

Aktivister i kanot.

Väl på plats så diskuterades mycket kamrater emellan om allt mellan himmel och jord medan barnen lekte i periferin. Även praktiska saker lärdes ut till barnen som till exempel vikten att vara sparsam med vattnet utifall ett nödfall skulle uppstå, samt vikten av att hålla koll på sina saker under en vandring, med mera.

Vyn från lägerplasten.

När maten och kaffet hade förtärts så var det dags att börja gå hemåt, man märkte att barnen hade det lite kämpigare nu då en del av dem hade ett sämre humör på vägen tillbaka. Det måste tagit mycket energi av att springa som orkaner runt lägret!

Nordbon och dess barn har ärftlig rätt till denna jord, gör din plikt som förälder och lär ut naturens skönhet till våra barn så de förstår vikten av att säkra dess existens.

Om du är sugen på att komma med nästa gång vi far på liknande äventyr, kontakta David Nilsson på tel: 070 – 632 73 99 eller [email protected]

Titel:Vandring i Bodens kommun Författad av:Andreas Holmvall Publicerad:2020-10-07 Uppdaterad:2020-10-06

Läs också: