1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Lilla Edet

Den 31 Oktober samlade sig kamrater från näste 2 för att fånga dagen på ett ypperligt sätt, alltså genom aktivism.

Denna gången var det Lilla Edets tur att få ta del av Motståndsrörelsens nationalsocialistiska budskap. Där konsumtionshysteri, ångest och stress är det normala för folk så skapade motståndsmännens besök ett avbrott i vardagen. Passerande människor lyfte på sina blickar från sina telefoner och möttes av stolta nationalsocialister med fanan vajande i vinden. En tidigare släng av pacifism och hopplöshet lystes upp av motståndsmännens närvaro som utstrålade styrka och en vilja till riktig förändring.

Under aktionens gång hölls flera fruktsamma diskussioner med förbipasserande som glatt frågade vad vår närvaro och politik handlade om.

Samtliga personer som pratade med aktivisterna berömde den öppna dialogen, där allt mellan himmel och jord kunde diskuteras. Flera människor gav aktivisterna en klapp på axeln och berömde dem för deras uppoffrande arbete inom Motståndsrörelsen och för deras kamp för Sverige och det svenska folket.

Aktiviteten var ytterst framgångsrik där befolkningen i Lilla Edet fick tillfälle att prata om nationalsocialismen med representanter från organisationen.

Om även du som läser detta vill vara med och dra ditt strå till stacken för kampen om de nordiska folkens överlevnad och deras utveckling, ansök då redan idag för att tillsammans med ditt folk kunna åstadkomma en riktig förändring.

Ansök för medlemskap här!

Titel:Offentlig flygbladsutdelning i Lilla Edet Författad av:Naste 2 Publicerad:2020-11-10 Uppdaterad:2020-11-14

Läs också: