1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julbord i Näste 2!

Då var det äntligen dags för detta årets upplaga av näste tvås julbord. En av årets höjdpunkter!

Julbord som arrangeras av motståndsrörelsen är ett toppentillfälle att få knyta kontakt med rörelsens medlemmar och aktivister. Det är också ett gyllene tillfälle att få möjligheten att lyssna på fantastiska tal av medlemmar och om man har tur, också få lyssna på tal från riksledningen.

Väl på plats bemöttes samtliga närvarande av en julstämning, glada barn och såklart den ljuvliga doften av julbordet som alla längtade efter att få äta. Den varma stämningen och den glada gemenskapen satte verkligen stämningen för en själavårdande dag tillsammans med motståndsrörelsen.

Först upp på schemat var månadsmötet, där alla chefer rapporterade för den gångna månaden om vad som hade utförts och vad man har planerat inför den kommande månaden.

Strax efter månadsmötet så var det dags för ett belysande och upplyftande tal från en medlem som handlade om esoterisk lära. Ett tal som uppskattades väldigt mycket delvis för det handlade om det ariska folket i sin helhet, men också för att talaren berättade om den inre kraften som vårt folk besitter, den inre elden. Den eld som ligger till grund för vår framgång och som i slutänden kommer vara det som för oss framåt till seger.

Efter det uppskattade talet så var det äntligen dags för det efterlängtade julbordet. Barn som vuxna stod ivrigt i kö för att slutligen få åtnjuta allt som julbordet hade att erbjuda.

Under feststämningen och den glada gemenskapen satt aktivister, medlemmar och barn tillsammans och njöt av den goda julmaten. Roliga historier och diskussioner studsade mellan var och varannan genom de matfyllda munnarna, skratten ekade i husväggarna och allt som allt var det en mysig upplevelse.

När självaste julbordet var färdigt var det dags för dans runt julgranen. Alla som ville dansa runt julgranen fick vara med och uppleva traditionsrika danser. Både barn och vuxna dansade skrattandes runt granen tillsammans under det uppresta solkorset.

Efter skratt och dans för det äntligen dags för något efterlängtat, nämligen tal från riksledningen. Denna gången var det Fredrik Vejdeland som höll ett tal, ett tal som vanligtvis inte finns på hans repertoar, alltså ett tal med betoning på humor.

Planen om att hålla ett tal med betoning på humor lyckades över förväntan då publiken skrattade högt åt Vejdelands vassa, intelligenta och humoristiska tal. Fredrik Vejdelands humoristkarriär fick minst sagt en bra start.

Vi i motståndsrörelsen hoppas även att du som läser detta vill vara med i kampen för vårt folk. Ansök om medlemskap redan idag för att kunna göra förändring på riktigt och få delta på sociala tillställningar likt denna.

Titel:Julbord i Näste 2! Författad av:Naste 2 Publicerad:2020-12-01 Uppdaterad:2020-12-01

Läs också: