1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vi minns demokratins offer!

Helgen den 13-14 februari genomförde Motståndsrörelsen aktivism över hela landet för att uppmärksamma folket om globalisternas krigsförbrytelser och terrorism under andra världskriget.

Under februari 1945 genomförde de brittiska och amerikanska flygvapnen en massiv terrorbombning av den tyska staden Dresden, som ledde till att hundratusentals civila dog. Bombningen var så massiv och intensiv att en orkan av eld och hetta uppstod i stadens mitt. I stadens utkanter började gatorna smälta och människor som försökte fly fastnade i asfalten och dog under fruktansvärt lidande när deras hud frättes sönder i den glödande marken.

Detta vidriga dåd av gammeltestamentliga proportioner är något som globalisterna idag försöker dölja och därför ägnade Motståndsrörelsen helgen åt att uppmärksamma det och samtidigt hedra minnet av alla som dog. Över hela landet delade man ut flygblad, satte upp affischer och stod med banderoller.

Jönköping.

Näste 7 genomförde en banderollaktion över E4:an i Jönköping. Många bilister tutade och vinkade leendes när de såg Tyrrunefanan. Efter en stund dök polisen upp med två polisbilar och en piketbuss för att trakassera motståndsmännen. När aktionen hade avslutats blev motståndsmännen förföljda och rutinkontrollerade.

Demokratins lakejer ställde upp sig på båda sidorna av bron i Jönköping.
Falun.
Flygbladsutdelning i Näste 3.

I Näste 3 stod aktivister med banderoll och fanor över E6: Första timmen söder om Landskrona och andra timmen över E6 i Helsingborg. Det delades även ut flygblad i Blekinge och Helsingborg, och sattes upp banderoller över hela nästet. Man avslutade sedan dagen med att titta på filmen Hellstorm som passade bra med tanke på ämnet för dagen.

Näste 3.
Borås.
Eskilstuna.

Näste 8 höll torgmöte och flygbladsutdelning i Eskilstuna.

Under söndagen genomförde Näste 5 en banderollaktion i Karlstad. Man satte även upp affischer och delade ut flygblad.

Karlstad.
Affischering i Karlstad.
Titel:Vi minns demokratins offer! Författad av:Victor Johansson Publicerad:2021-02-13 Uppdaterad:2021-02-14

Läs också: