1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Älska ditt folk – Banderollaktion i Stockholm

Lördag 27 februari genomfördes en banderollaktion över Nynäsvägen i Stockholm. Under de två timmar aktiviteten pågick han tusentals bilister passera […]

Lördag 27 februari genomfördes en banderollaktion över Nynäsvägen i Stockholm.

Under de två timmar aktiviteten pågick han tusentals bilister passera och en stor exponering av budskapet, Älska ditt folk, framfördes till mångas glädje och förtret.


Dock ska det sägas att trots många långfingrar så var det en klar majoritet som gjorde tummen upp, vinkade och tutade uppskattande. Även ett och annat Hell seger och White power ropades av förbipasserande och en och annan förbjuden armrörelse framfördes.

Halvvägs in i aktionen anlände finbesök i form av statens knektar i blått.
Det visade sig att de denna dag inte brydde sig nämnvärt om varken budskap eller vilka deltagarna var, utan deras uttryckliga uppgift var att se till att gällande coronarestriktioner efterföljdes på plats, då det kunde ses som en åsiktsyttring och då får man enligt staten inte vara fler än fyra.
Men som laglydiga medborgare i Nordiska motståndsrörelsen så efterföljdes dessa restriktioner just för att staten inte ska kunna lägga sina klåfingriga fingrar och långa näsa i blöt.

Efter den lyckade aktion begav sig deltagarna till en annan del av staden för att möta upp fler kamrater och genomföra organisationens aktivisttest.

Deltagarna gjorde sitt yttersta för att förbättra sina tidigare resultat. En aktivist pressade sig själv så pass hårt att han kräktes under löpningen, vilket inte hindrade honom från att fullfölja löpningen med ett nytt personligt rekord.

Kom med i kampen för vårt folk, ansök redan idag!

Titel:Älska ditt folk – Banderollaktion i Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2021-03-07 Uppdaterad:2021-03-06

Läs också: