1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte i Näste 2 – mars

Lördagen den 6 mars så var det återigen månadsmöte för Näste 2.

Mötet började med ett föredrag av Jimmy Andersson där han gick igenom hur det är att sitta i fängelse, någonting som en del utav våra medlemmar har tvingats till på grund av systemets förhållningssätt gentemot den enda sanna oppositionen.

Föredraget gick igenom från omhändertagande, arrest, häkte och slutligen fängelse. Många hade frågor och funderingar som till exempel hur en dag kan se ut innanför murarna, vilken mat man får, hur cellerna ser ut? Men även mer praktiska saker så som hur gör man med hyran och underrättas familjen om man skulle bli häktad.

Under föredraget testade även mediagruppen på att liveströmma till kamrater som av olika anledningar inte kunde delta. Detta är något Näste 2 tror på och kommer fortsätta med, samt utveckla.

Efter föreläsningen så gick nästeschef Mattias Sigvardsson igenom de nya direktiven för Nästet, samt kommande aktiviteter. Det var mycket prat om Bohusleden samt våra gemensamma kampsportsträningar, som alla uppskattar väldigt mycket.

När mötet var avslutat så bjöds det på hemmagjord lyxpyttipanna som tillagats utomhus över öppen eld på en Muurikka.

Vill även du tillhöra gemenskapen som finns i Nordiska motståndsrörelsen, skicka då in en ansökan om medlemskap snarast och bli en del av kampen.

Titel:Månadsmöte i Näste 2 – mars Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-03-10 Uppdaterad:2021-03-11

Läs också: