1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Torgmöte i Nyköping

Lördagen den 13 mars hölls ett torgmöte med tal i Nyköping.

Lördagen den 13:e mars begav sig Nordiska motståndsrörelsens åttonde Näste till staden Nyköping i Sörmlands län. Vid ankomsten runt 12-tiden var vädret grått och trist med eventuellt någon minusgrad. Man fattade snabbt beslut om att stadshusets trappa – vars totala design verkar vara hämtad direkt från det forna Sovjet – skulle agera som plattform när nästeschefen höll sitt första anförande.

En banderoll med texten WHITE LIVES MATTER rullades ut, samtidigt som fanbärare placerades vid ändorna. Man drog direkt alla blickar till sig när megafonens larmande ljud sattes igång för att påkalla Nyköpingsbornas uppmärksamhet – nu var det dags för tal!

Med full kraft attackerades de sionistiska krafter som drar i trådarna bakom antivita spektakel av typen ”Black lives matter”, medan samma rotlösa kosmopoliter försöker att gömma undan alla de vita offer som har slaktats och fått sina namn skymfade av sionisternas bödlar. Medan den nordiska och vita rasen gång på gång massakreras av rasfrämlingar – brott som med nöd och näppe får en notis i svensk lögnpress – så kan t.ex judiska församlingen få flertalet helsidor publicerade bara för att någon har satt fast ett klistermärke på en skylt vid deras synagoga.

Rakryggad aktivist på torget

Allt detta verkade dock inte beröra den psykotiska skaran av ”nyckelskramlare”, som varje lördag samlas i Nyköping för att på något absurt sätt ”protestera mot rasism”, genom att stå och skramla med en medförd nyckelknippa. Vad avsikten med denna företeelse än är, så är den obekant, åtminstone för skribenten. Lyckligtvis var dessa förvirrade människor bara ett fåtal, och kunde inte på något vis överrösta Motståndsrörelsen.

Nyckelskramlare

Efter ytterligare en halvtimme begav sig Motståndsrörelsen nedåt till en av stadens mer folkfyllda handelsstråk – med polisen på lagom avstånd i bakhasorna såklart. Denna relokalisering ledde till att en hel del intressanta diskussioner började hållas med lokalbefolkningen. Både män och kvinnor, såväl gamla som unga, samt ett stort antal av utomnordisk härkomst ville vara med och diskutera Nordiska motståndsrörelsens framtidsvisioner. En klar majoritet var vänligt inställda till våra idéer och många leenden och skratt utbyttes, och således gick även flygbladen åt i rask takt. Några få minimala störningsmoment inträffade, men de var obetydliga.

Stolta fanbärare

Då drygt två timmar hade ägnats åt folkbildningen beslutade man sig för att målet för denna dag var uppfyllt. Alla tillhörigheter packades ned och man började bege sig tillbaka till bilarna. Efter ungefär fem minuters gångmarsch blev motståndsmännen stoppade av samma poliser som uppehållit sig vid torget tidigare, nu i sällskap av en svart civilbil. Regimens lakejer beslutade sig för att delge motståndsmännen misstanke om brott, nämligen ”brott mot ordningslagen genom otillåten demonstration”. Sådant är standard, och ingen av Motståndsrörelsens frihetskämpar brydde sig nämnvärt om denna småaktiga provokation – eller om polisens arroganta översittarattityder.

Trakasserande poliser

Kampen för Nordens suveränitet fortsätter. Ansök om medlemskap idag!

Titel:Torgmöte i Nyköping Författad av:Naste 8 Publicerad:2021-03-14 Uppdaterad:2022-02-04

Läs också: