1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen deltog i podd-konferens angående situationen i Syrien

Här kan du se videon och även läsa några av Simon Lindbergs tankar om deltagandet och Motståndsrörelsens geopolitiska hållning.

Lördagen den 20 mars deltog jag i en livesänd poddkonferens på temat ”Tillståndet på konflikten i Syrien”. Detta tillsammans med den brittiske nationalisten Mark Collett (Patriotic Alternative), fransmannen Daniel Conversano (Les Braves) och Tarek al Ahmad från det syriska socialnationalistiska partiet SSNP. Initiativtagare var den nederländska tankesmedjan Erkenbrand.

Under konferensen ställdes frågor till al Ahmad av Collet gällande bland annat SSNP, kriget i Syrien, Israels inblandning, Putin och Trump och det nuvarande tillståndet i landet. Dessa frågor varvades med att Collet själv berättade om sin syn på saker och frågade mig och Conversano om våran, samt om tillståndet i Storbritannien, Frankrike och Sverige idag.

Tyvärr är infrastrukturen i Syrien undermålig efter krigets skador och därför var kvalitén ibland bristfällig gällande al Ahmads kommunikation. Trots detta belystes en hel del mycket intressanta frågor och stort fokus kom naturligt att hamna på sionismen, globalismen och massinvandringen av bland annat syrier till de tre europeiska länderna – en invasion som orkestrerats genom USA/Israels konflikter med Syrien.

Syrien har bombats av samma krafter som verkar för biologisk utplåning av de nordiska folket.

Någon som inte är så insatt i Motståndsrörelsens ideologiska grundval och våra geopolitiska ställningstagande tycker kanske det är konstigt eller rent av otrevligt att vi på detta vis väljer att samverka med en utomeuropeisk organisation. Sanningen är dock att vi inte alls har något emot individer av främmande rastillhörighet enkom på grund av deras ursprung. Det vi är motståndare till är fenomenet massinvandring då den hotar vår egen nation och vi är fientliga till de rasfrämlingar som väljer att motarbeta oss eller förgripa sig på vårt folk.

Vad gäller rasfrämlingar som befinner sig i sina ursprungsländer och där kämpar för att befria dessa, så har vi – tvärtemot – den största av respekt för dessa. Vi delar också en gemensam fiende i form av den självutnämnda elit som idag styr världen.

Det är samma krafter som påtvingar vårt folk i Norden massinvandringen och i alla lägen lobbar för kulturmarxismen som destabiliserar Mellanöstern. De verkar globalt och bortom nationsgränser för ett mål där dessa ska avskaffas.

Vi anser att världspolisen USA borde hålla sina fingrar borta från andra länder och istället respektera deras egna val och att de löser eventuella problem själva. Fred i Mellanöstern och världen är önskvärt både för att andra folk ska slippa onödigt lidande och för att det som sagt leder till flyktingströmmar som tar sig till Europa och Norden.

Samarbete med utomeuropeiska nationella organisationer är således inte bara möjligt utan till och med önskvärt – antagligen rentav nödvändigt, för att vi ska kunna befria Norden och hålla den nya nationen suverän.

Syriska socialnationalister demonstrerar.

Vi delar inte alla åsikter med varandra och jag eller Motståndsrörelsen står inte bakom allt som yttras av de andra deltagarna i podd-konferensen, men vi står 100% enade kring viljan att bevara våra respektive folk och att dessa ska kunna fortleva i fria och självständiga nationalstater.

Titel:Motståndsrörelsen deltog i podd-konferens angående situationen i Syrien Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2021-03-21 Uppdaterad:2021-03-23

Läs också: