1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Repellering och laseraktion under lördagen i Näste 3

Lördagen blev en produktiv dag för aktivisterna i Näste 3. 14 timmar ägnades åt aktivism, utbildning och social gemenskap.

Dagen började med att aktivister samlades för att genomgå en teoretisk och praktisk utbildning i hur man repellerar. Det duggade och blåste kring havet men det stoppade inte aktivisterna från att fira sig ned från en över 25 meter hög klippa.

Mat och mer utbildning

Efter repelleringen åkte aktivisterna iväg till en restaurang och åt tillsammans. Under middagen socialiserade man och pratade självklart om aktuella politiska frågor. När maten blev uppäten åkte gruppen hem till en aktivist och för att lära sig hur man använder en lasermaskinen som används vid laseraktioner såsom när Näste 2 uppmärksammade folket att förintelse så som den lärs ut är en bluff.

Nationalsocialistiska budskap i centrala Helsingborg

Aktivisterna begav sig in till centrala Helsingborg där lördagens festligheter gjorde att det var mycket folk och poliser i rörelse runt centrum. Aktivisterna valde att lysa upp ett hus strax mittemot Knutpunkten där kollektivtrafiken i Helsingborgsområdet knyts ihop. Budskap som ”Nordisk revolution!”, ”Stoppa massinvandringen!” och många fler lystes upp mot väggen. Självklart tipsades folket också om Nordiska motståndsrörelsens hemsida, Motståndsrörelsen.se.

Efter aktionen åkte motståndsmännen hem och när de kollade på klockan i bilen insåg de att tiden bara flugit förbi och att man ägnat 14 timmar åt olika former av kamparbete och socialisering med kamrater.

Nu är tiden inne för er som är trötta på den politiska utvecklingen och är redo att starta ert arbete genom roliga aktiviteter för att ändra utvecklingen och säkra existensen för vår ras. Ansök idag!

Titel:Repellering och laseraktion under lördagen i Näste 3 Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-03-28 Uppdaterad:2021-03-30

Läs också: