1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

1:a maj: Livesänd webb-tv med riksledningen kl 12.00

Under 1 maj sänder Nordiska motståndsrörelsens riksledning live med gäster.

Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, tillsammans med Robert Eklund, Fredrik Vejdeland och Pär Öberg – samtliga medlemmar av det svenska riksrådet – kommer under morgondagen att göra direktsänd webbtvsändning här på Motståndsrörelsen.se. Sändningen inleds klockan 12:00.

Ledningen kommer bland annat kommentera Motståndsrörelsens aktiviteter kring 1:a maj, hylla den vita arbetaren och diskutera allehanda andra nyheter och utspel från dagen. Förutom denna kvartett kommer programmet även att gästas av flertalet personer.

Titel:1:a maj: Livesänd webb-tv med riksledningen kl 12.00 Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-04-30 Uppdaterad:2021-05-03

Läs också: