1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Festligt månadsmöte i Näste 3

Festligt månadsmöte med tal och ceremonier i Skåne.

Den 24:e april hölls månadens månadsmöte i Näste 3. När samtliga var på plats serverades middagen som bestod av paj med stekt potatis och grönsaker.

Lokalen som man befann sig i var mycket fint dekorerad med 20:e april- tema. Efter att man ätit upp maten sattes det fram kaffe ,tårta och kakor som avnjöts till de två talen som hölls. Om du som läser detta vill ta del av den fina dekorationen, tårtan eller kakorna som det bjöds på får du skicka in en ansökan eftersom att ovan nämnda skulle vara olagligt att publicera på hemsidan. Den svart, vit och röda tårtan var enligt flera ännu mer pampig detta året. Den förste talaren var en medlem som talade om kampen vi för och hur avgörande den är för vårt folks framtid och den andre talaren var Sebastian Elofsson som talade om varför vi firar den 20:e april.

Efter att man ätit upp och umgåtts med varandra lämnade man lokalen och begav sig till en sjö där en ceremoni hölls till minne av de martyrer som fallit i kampen för det vita västerlandet. 

Till de brinnande runorna, i solnedgången hölls ett kortare anförande, även detta med 20:e april-tema innan aktiviteten avrundades och deltagarna begav sig hemåt, något mer fanatiska och kamplystna än innan.

Titel:Festligt månadsmöte i Näste 3 Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-05-04 Uppdaterad:2021-05-04

Läs också: