1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Annie Lööf måltavla för skämt – hotar med att ”sätta håjt mot håjt”

Centerpartiets ledare reagerar med överdrivna känslor efter att hennes porträtt fått tjäna som luftegevärs-tavla.

Under ett gemytligt nationaldagsfirande i Skåne, som Motståndsrörelsen tidigare rapporterat om, var ett av momenten luftgevärsskytte. Skämtsamt hade från början bilder av ökända folkförrädare och superglobalisten George Soros satts upp som måltavlor.

Ett luftgevär är inte på något vis ett dödligt vapen utan snarare att se som en leksak. Att ha dessa måltavlor under luftgevärsskytte är alltså snarare att likställa med om man skulle skjutit med vattenpistoler på de än att man använt riktiga skjutvapen. Att folkförrädare valts som måltavlor för denna aktivitet är uppenbar underhållning genom satir.

Skämtet har dock fått Annie Lööf att gå i taket med ett känslomässigt och oprofessionellt uttalande, mycket likt de hon redan sedan tidigare gjort sig känd för under sin karriär. Så här skriver hon till den folkfientliga skriften Expo:

– Hat, hot, trakasserier och våld mot förtroendevalda, journalister och minoriteter är övergrepp både mot vår öppna demokrati och mot de enskilda som drabbas. Det är tyvärr inte första gången detta gäng av våldsverkare angriper politiska ledare. Det måste tas på allvar. Vi måste agera för att bekämpa extremistiska krafter, sätta hårt mot hårt och vid varje tillfälle försvara vår svenska demokrati.

Den svenska demokratin ska alltså försvaras mot skämt och leksaker. Är det så att Annie Lööf här erkänner att polisens dödsskjutning av den förståndshandikappade Eric Torell var uppsåtlig och kanske rentav sanktionerad från henne och/eller andra politiker i riksdagen?

Annie Lööf som aktivt driver en politik där hon genom massinvandring av rasfrämlingar önskar ersätta och utrota de etniska svenskarna är alltså helt oförstående kring att hennes politik får människor att reagera och vill bekämpa politiskt oppositionella som har mage att skämta på hennes bekostnad genom att sätta hårt mot hårt. Eller kanske rentav ”håjt mot håjt” när det kommer från Annie Lööf.

”Folkförrädare – folkdomstolen väntar!” – Nordiska motståndsrörelsen bemötte Annie Lööf med banderoll under Almedalsveckan 2018. Tveksamt dock om folkdomstolen kommer döma Lööf till att bli skjuten med luftgevär.

Om hårt mot hårt i detta fall ska tolkas bokstavligt kanske alltså Motståndsrörelsens ledning ska ha all anledning att frukta att deras porträtt kommer användas som måltavlor under Centerpartiets pilkastning på midsommar.

Titel:Annie Lööf måltavla för skämt – hotar med att ”sätta håjt mot håjt” Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-06-10 Uppdaterad:2021-06-11

Läs också: