1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktion i Eksjö

Näste 7 uppmanade Eksjöborna att kämpa för sitt folk.

Lördagen den 12 juni var Näste 7 i Eksjö för att sprida den nationalsocialistiska världsåskådningen. Man ställde upp sig utanför stationen med en banderoll med texten ”Kämpa för ditt folk”. Banderollen drog direkt till sig mycket uppmärksamhet och en del förbipasserande uttryckte sitt stöd för Motståndsrörelsen. Efter en stund förflyttade man sig och ställde upp sig på torget, där det var mer folk.

När poliserna i Eksjö fick nys om att Motståndsrörelsen var i stan passade de på att ta en paus från sitt egentliga arbete för att istället åka ut och titta på Motståndsrörelsens aktivitet.

Efter att aktiviteten hade pågått ett tag kom en döende generation av rödingar fram för att kräva att motståndsmännen skulle gå därifrån. När de insåg att de inte skulle få igenom sitt krav stannade de istället för att tjafsa och rabbla upp alla lögner och floskler de lärt sig från den judiska propagandan.

Efter aktiviteten följde polisen efter aktivisterna och fortsatte titta på avstånd när man stod och pratade under eftersamlingen.

Dagen sågs som mycket lyckad då budskapet fick stor spridning. Eksjö kan räkna med ett besök igen inom en inte allt för avlägsen framtid!

Titel:Offentlig aktion i Eksjö Författad av:Naste 7 Publicerad:2021-06-13 Uppdaterad:2021-06-13

Läs också: