1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Självförsvar är en självklarhet! Liverapportering från torgmöten runt om i landet

Idag hålls det torgmöten på flera platser runt om i Sverige. Nordiska motståndsrörelsen vill idag uppmana Svenskarna till kamp och […]

Idag hålls det torgmöten på flera platser runt om i Sverige. Nordiska motståndsrörelsen vill idag uppmana Svenskarna till kamp och enighet.

Vi nordbor måste stå upp mot det korrupta system som fyller våra nationer med rasfrämmande våldtäktsmän och våldsbrottslingar. Vi måste sluta samman mot hotfulla främlingsgäng, korrupta politiker och lögnmedia. Det är din plikt att slå tillbaka och återta vår nation!

11:20. Nordiska motståndsrörelsen har i skrivande stund intagit Lilltorget i Vetlanda och Fristadstorget i Eskilstuna.

Motståndsmän från Näste 2, Näste 3 och Näste 7 ställer upp på Lilltorget i Vetlanda.
Näste 1 och Näste 8 intar Fristadstorget i Eskilstuna.

11:40. Tal hålls i Vetlanda.

Flygblad delas ut i Vetlanda.

Flygbladsutdelning pågår även i Eskilstuna.

11:50. Polisen har tagit sig ut till Lilltorget i Vetlanda. Att hålla koll på vita människor som organiserat står upp mot vårat korrupta system verkar vara en prioritet för Polisen.

Polisen upprättar anmälan för ”oanmäld allmän sammankomst”

Statens knektar tittar förbi i Eskilstuna. Givetvis konstaterar de att allt var i sin ordning. Innan de åkte vidare tog de emot ett flygblad. Troligtvis för att sätta upp i fikarummet så fler poliser inser att de behöver prioritera sina resuser enligt Motståndsrörelsen principer än deras nuvarande herrar.

Polisen i Eskilstuna kan inget annat konstatera än att allt är i sin ordning.

12:50. Näste 4 och Näste 6 ställer upp med banderoll i centrala Sundsvall. David Nilsson håller tal till Sundsvallsborna.

13:15. Polisen i Sundsvall ser organiserade vita människor som står upp för sin sak som ett hot, David Nilsson omhändertas nu. Polisens officiella motivering till varför de väljer att omhänderta David är ännu oklar då inga brottsmistankar hittils har framkommit.

Motståndsmännen i Sundsvall fortsätter hålla tal, Polisen tycks ha bildat en fanclub eftersom de filmar det pågående talet.

Anders Gudmarsson talar till folket i Sundsvall.
Motståndsrörelsens fanclub.

13:25. Aktiviteten i Eskilstuna är avslutad, men aktivisterna på plats utlovar att mer kommer.
Nordiska motståndsrörelsen är snart i en stad nära dig!

Flygblad delas ut till Sundsvallsborna.

13:50. Motståndsmän från Näste 1 och Näste 8 intar nu Västerås. Samtidigt tågar Näste 2, 3 och 7 in i Jönköping.

Västerås gator prydda med tyrrunefanor.
Motståndsmän tågar in i Jönköping.

14:00. Polisen är redan på plats i Västerås men håller sig än så länge på behörigt avstånd.

De tragiska låtsaspoliserna vill också vara med och se vad som händer.
Hampus Maijala håller nu tal i Jönköping.
Fler schyssta bilder från aktiviteten i Jönköping

Näste 4 och Näste 6 har nu informerat Sundsvallsborna och beger sig till nästa ort, David Nilsson är nu släppt i samband med att Motståndsmännen tågat ut från Sundsvall. Skälet till omhändertagandet av polisen uppges i efterhand varit PL13 ”störande av allmän ordning”.

14:15. Responsen hos Västeråsborna uppges vara mycket god och många flygblad byter händer. Responsen bland folket i Jönköping uppges också vara god med undantag för två misstänkt drogpåverkade rasfrämlingar och en könsförvirrad person. Ingen av dessa uppges ha vågat närma sig motståndsmännen utan nöjde sig endast med att stå på avstånd och skrika en stund innan de tröttnade och lommade från platsen.

Västerås befolkning uppskattar Motståndsrörelsens närvaro.
Flygblad går åt som ”smör i solsken” enligt motståndsmännen i Jönköping

Polisen på plats i jönköping men håller sig på behörigt avstånd.
En päronformad rasfrämmande och troligtvis narkotikapåverkad mötesstörare lommar iväg.

14:25. Det eviga tjatet om resursbrist märks inte av i Västerås.
Ännu i patrull har anlänt.

När det kommer till Nordiska motståndsrörelsen tycks polisen ha alla resurser till hands.

14:45. Aktiviteten i Västerås är avslutad. Motståndsmännen rapporterar att dagen varit lyckad med många givande diskussioner även om det varma vädret bidrog till färre lördagsflanörer än vanligt.

15:00. Motståndsmännen i Jönköping har nu avslutat aktiviteten. Responsen hos lokalbefolkningen beskrivs som mycket god, många flygblad har delats ut och mycket medhåll och sympati har getts till motståndsmännens budskap. En av åskådarna tog till och med tillfället i akt att lämna in en medlemsansökan på plats till Nordiska motståndsrörelsen.

Motståndsmännen tågar ut från Jönköping.

15:15. Nordiska motståndsrörelsen har nu ställt upp utanför landshövdingens residens i Härnösand. David Nilsson är åter igång med att hålla tal.

15:30. Polisen är nu på plats vid torget, lagom till att nästa talare tar vid.

Återigen dags för Anders Gudmarsson att hålla tal.
En av poliserna ser det tydligen som sin uppgift att avvisa några barn som befinner sig i närheten från platsen.

15:55. Polisen uppmanar en hetsig rasfrämling att lämna platsen. Hurvida denna rasfrämling skulle ha mod att bete sig på liknande vis om polisen inte hade varit på plats kan man spekulera om.

16:05. Aktiviteten i Härnösand är nu avslutad. Motståndsmännen på plats rapporterar att man kunde genomföra aktiviteten som planerat utan större störningar från polisens sida.

Härmed avslutas rapporteringen från dagens torgmöten. Stöd Nordiska motståndsrörelsen för att se fler liknande aktioner i framtiden!

Titel:Självförsvar är en självklarhet! Liverapportering från torgmöten runt om i landet Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-07-03 Uppdaterad:2021-07-06

Läs också: