1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Stödmedlemskaps-bevis åter under utskick efter driftstopp

Nordiska motståndsrörelsens stödmedlemskap är ett enkelt och tämligen kravlöst sätt att stödja kampen på. Nu fungerar äntligen utskicken åter igen som de ska.

De senaste veckorna har en större mängd stödmedlemskaps-bevis skickats ut från Nordiska motståndsrörelsens medlemsstab. Det är första utskicken som skett på ett ganska långt tag då det förekommit en hel del problem med strukturen. Nu är systemet helt uppdaterat för att vara både mycket säkert och användarvänligt på samma gång.

Om du under året och fram tills den 1 juli försökt teckna ett stödmedlemskap i Nordiska motståndsrörelsen, men inte erhållit någon respons, ber vi dig att kontakta oss. Vi ber dig också i så fall redan nu om ursäkt för eventuella olägenheter detta orsakat.

Information om stödmedlemskap

Denna medlemsform är till för dig som inte vill eller kan vara aktiv av olika skäl, men som ändå önskar göra någonting för vårt folks framtid. Som stödmedlem betalar du en valfri summa på mellan 500 kr upp till 10 000 kr. Efter det att din betalning gått igenom får du hem ett medlemsbevis där summan du skänkt till organisationen är utskriven.

Som stödmedlem utgör du en viktig del av kampmaskineriet eftersom brist på pengar ofta är en orsak som gör att vi hålls tillbaka i vårt arbete. Med denna engagemangsform står du, förutom det ekonomiska stödet och beviset för detta, i stort sett utanför organisationens verksamhet. Detta är alltså en passiv medlemsform och du kommer som stödmedlem enbart att bli inbjuden till ett fåtal av organisationens aktiviteter.

En stödmedlem kan vara anonym om denne så önskar, men av förklarliga skäl kan inget medlemsbevis då skickas ut. Vi välkomnar alla människor, världen över och oavsett bakgrund, som stödmedlemmar.

Ansök om stödmedlemskap här.

Tror du istället att det kanske är ett mer aktivt medlemskap du är ute efter kan du läsa mer om detta här.

Titel:Stödmedlemskaps-bevis åter under utskick efter driftstopp Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-07-11 Uppdaterad:2021-07-11

Läs också: