1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Lyckönskningar till den nya chefredaktören

Den förre chefredaktören för Motståndsrörelsen.se avtackar sig och lyckönskar den nya.

Som vi kunde läsa i förra veckan så har motståndsrörelsen.se en ny chefredaktör i Simon Lindberg. I ärlighetens namn så borde denna artikel faktiskt kommit först, då kutym brukar vara att den gamla presenterar den nya. Anledningen att min artikel kommer efter Lindbergs är dock av exakt samma orsak till varför jag valde att avsäga mig arbetet med sidan, helt enkelt av en svår brist av tillgänglig tid.

När jag blev tillfrågad om jag ville axla rollen som chefredaktör för den ännu inte lanserade webbsidan, som då var under en uppbyggnadsfas vilken jag själv varit minimalt inblandad i, var jag tvungen att ta mig en funderare. Var jag verkligen rätt man för jobbet? Att leda arbetet med en sajt som motståndsrörelsen.se avkräver en hel del ansvar på personen. När jag kommit fram till att jag nog skulle kunna leda arbetet var nästa fråga till mig själv, har jag nog med tid för att göra ett adekvat arbete? Denna fråga till mig själv gav dock inte ett lika glasklart svar, då jag vid tillfället hade en rad andra uppgifter för organisationen. Jag kom dock fram till att tiden skulle räcka till för att göra ett gott jobb.

Med vissa förändrade situationer i både mitt privatliv och i mina uppgifter för organisationen är inte den saken lika självklar. Mitt arbete på motståndsrörelsen.se började därför bli lidande och jag kom därför fram till beslutet att lämna över rodret. En för organisationen viktig sida som motståndsrörelsen.se både behöver och förtjänar en chefredaktör som kan lägga all energi som krävs för att både hålla igång verksamheten och samtidigt driva den framåt.

Jag känner mig 100% trygg att lämna över stafettpinnen till Simon Lindberg då jag vet att han verkligen brinner för att göra motståndsrörelsen.se till en bättre och mer läst publikation. Han har redan som ni läst presenterat en del nyheter med vad som kommer att publiceras och jag vet att han har ytterligare ess i skjortärmen för att ta sidan till nästa nivå.

Ni som läser på denna sida har dock inte sett det sista av mig, då jag självklart kommer att fortsätta att författa artiklar om ämnen som ligger mig varmt om hjärtat, kanske även om ämnen som inte hyser lika stor plats i mitt Norrbottniska hjärta.

Jag vill också passa på att tacka alla er som har arbetat tillsammans med mig under den här tiden. Alla nästeskorrespondenter och de personer som sitter i kamprapportsredaktionen; ett stort tack till alla er!

Jag är också övertygad om att ni tillsammans med Lindberg vid rodret kommer att lyfta både er själva och motståndsrörelsen.se till nya höjder och då i förlängningen även kampen för vårt folk.

Än en gång; ett stort tack till er alla!

Titel:Lyckönskningar till den nya chefredaktören Författad av:Robert Eklund Publicerad:2021-07-15 Uppdaterad:2021-07-16

Läs också: