1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Alla sympatisörer hälsas varmt välkomna till Nordendagarna

Läs mer om årets hetaste sociala tillställning och anmäl dig här.

Den 14 augusti går årets upplaga av Nordiska motståndsrörelsens traditionella tillställning av stapeln. I år arrangeras det i Mälardalen och alla nationellt sinnade män och kvinnor oavsett organisationstilhörighet (eller brist på sådan) är varmt välkomna tillsammans med sina eventuella barn.

Som vanligt kommer en femkamp gå av stapeln där Årets nordman ska koras. Du som deltagare kan antingen själv delta för att försöka kamma hem titeln eller finnas på plats i publiken för att heja på. Det kommer också bli marknad, tal och trubadurkväll, samt givetvis aktiviteter för alla barn. Vi utlovar en tillställning i folkgemenskapens tecken som du sent kommer att glömma!

Tal under Nordendagarna 2020.

Anmälan är bindande och sker via e-post till nordendagarna@nordicresistance.org senast den 7 augusti. Inträdet är 300 kr för vuxna och gratis för alla barn och då ingår måltider för hela dagen. Möjlighet till övernattning i tält finns.

Önskar du delta i tävlingen Årets Nordman ska detta framgå i samband med din anmälan och du rekommenderas då också att medta ombyte, oömma kläder och tandskydd.

Årets nordman 2020, Martin Saxlind, tar emot pris av Nordiska motståndsrörelsens ledare.

Bilar kommer avgå från flera platser i landet och är du nyfiken på att kolla upp möjligheter till samåkning rekommenderas du att ta kontakt med Motståndsrörelsen i ditt område via e-post som du finner här.

Avslutningsvis återpubliceras nedan två filmer från förra året.

Titel:Alla sympatisörer hälsas varmt välkomna till Nordendagarna Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-07-22 Uppdaterad:2021-07-24

Läs också: