1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Grattis på födelsedagen Pär Öberg

Nordiska motståndsrörelsen sänder idag sina varmaste gratulationer till riksrådsmedlemmen Pär Öberg på dennes femtionde födelsedag.

Pär Öberg är förmodligen ett väldigt välkänt namn för de flesta av våra läsare. Förutom att han är en fast del i ensemblen i Radio Nordfront varje söndag är han också känd för att vara otroligt social och en kamrat som ställer upp i vått och torrt. Han är också en van talare och föredragshållare, samt en av rörelsens tveklöst bästa politiska debattörer – antagligen den allra bästa.

Öberg har runt 30 år bakom sig i den nationella kampen, varav 20 år i Motståndsrörelsens riksledning. Innan Motståndsrörelsen var han bland annat engagerad i organisationen Riksfronten.

Riksmedlem och lokalpolitiker Pär Öberg talar i Ludvika 1:a maj 2018

Han var också en av de första personerna som uppmärksammades när han blev avskedad med anledning av sina politiska åsikter då han fick sluta arbeta som datalärare på en skola under 90-talet.

Historia skrevs när han som första person någonsin fick representera Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren i kommunfullmäktige från åren 2014 – 2018.

Födelsedagen firas med barn och fru i Dalarna. Stort grattis gamle kämpe, kamrat och föredöme!

Vill du som läsare gratulera Pär Öberg kan du skicka ett e-brev till honom här: [email protected]

Titel:Grattis på födelsedagen Pär Öberg Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-07-28 Uppdaterad:2021-07-28

Läs också: