1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktivism och repellering med banderoll i Jönköping

Lördagen den 31:a juli var Näste 7 på två olika platser i Jönköpings kommun för att bedriva kamparbete.

Först besökte man turiststaden Gränna norr om Jönköping för att sprida det nationalsocialistiska budskapet. Trots det dåliga vädret var gatorna fulla av besökare. Många kom fram till motståndsmännen för att diskutera politik, framförallt invandringspolitik. De var väldigt nyfikna och undrade vad Motståndsrörelsen egentligen stod för och om allt de hade hört i media stämde eller inte. Efter att de fått en tydligare bild av vad Motståndsrörelsen tycker och ägnar sig åt var de flesta sympatiskt inställda och önskade aktivisterna lycka till.

För ovanlighetens skull dök polisen inte upp, men istället kom en självutnämnd bypolis fram för att fråga om Motståndsrörelsen hade tillstånd att genomföra aktiviteten, varvid han fick förklarat för sig att något sådant inte behövs. Det visade sig att han var socialdemokrat och tyckte det var olämpligt att Motståndsrörelsen spred sitt budskap i en turiststad bland massa barnfamiljer.

Med tanke på att socialdemokraterna har förvandlat Sverige till ett mardrömsland för barnfamiljer, där förnedringsrån och våldtäkter tillhör vardagen, bör det snarare ses som olämpligt att en socialdemokrat har fräckheten att visa sitt ansikte offentligt. Surgubben vandrade sedan frustrerat vidare.

Efter att den offentliga aktionen i Gränna var avslutad fortsatte man dagen med nästa aktivitet. Man åkte ned till utkanten av Huskvarna för att fästa en banderoll på en bergsvägg med god sikt från hela staden. Detta gjordes genom att man repellerade ned.

Sammanfattningsvis var dagen mycket lyckad och alla deltagare kunde nöjt säga hejdå till varandra och bege sig hemåt.

Titel:Offentlig aktivism och repellering med banderoll i Jönköping Författad av:Naste 7 Publicerad:2021-08-03 Uppdaterad:2021-08-03

Läs också: