1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Flygbladsutdelning angående Ekerö-pedofilen

Onsdag 4 augusti bedrevs det i Näste 1 en upplysningskampanj mot den nyligen uppmärksammade Ekerö-pedofilen.

Pedofilen ifråga är dömd till 2 år och 4 månaders fängelse för försök till människorov och grovt barnpornografibrott.

Området kamraterna kom fram till efter samling och en liten biltur var en väldigt glesbefolkad del av Sverige, så föga förvånande var det inte många människor i rörelse. Flygbladsutdelning i brevlådor påbörjades, och affischer med samma budskap sattes upp på lämpliga platser.

Man rörde sig därefter till ytterligare ett närliggande samhälle, delade ut flygblad till människorna man träffade på och satte upp en affisch vid den lokala matbutiken.

En man berättade att pedofilen ifråga inte allt för länge sedan hade setts vid matbutikens parkering när han satt vid sin bil och hånade människor. Uppenbart sjukligt beteende från en av de mest hatade i samhället, som i förhör påstått att han inte menade något illa när han skulle kidnappa flickebarnet han dömdes för att ha rövat bort.

Till sist körde man bilarna till området intill pedofilens förmodade bostad, ett gammalt pensionärshem, där det enligt upplysningstjänster bor 35+ personer som heter Muhammed, eller något liknande.

En pappa som var ute vid sin bil fick ett flygblad. Han var väl införstådd i vad det hela handlade om. Alla hans grannar fick sedan var sitt flygblad, för att påminna de om att också det korrupta system vi lever i är medskyldiga till dåd som detta. Medskyldiga genom att, inte bara fostra människor till ett mer och mer dekadent beteende redan från tidig ålder, utan också genom att man daltar med den här typen av sinnessjuk brottslighet.

Längre straff, kommer dock aldrig att i någon större utsträckning avskräcka sexuellt avvikande människor från att leva ut sina sjuka lustar, när de hela tiden samtidigt bombarderas med allt mer dekadent propaganda om att vad som helst är okej ”i kärlekens namn”.

Enbart en nationalsocialistisk revolution, där korrupta makthavare avsätts, och samhället byggs upp på nytt från grunden i folkgemenskapens tecken, kan ha en verkligt dämpande effekt på brottslighet av denna typ. Fram tills så sker kommer Motståndsrörelsen att fortsätta upplysa om dömda pedofiler så att du som bor i samma närområde som de åtminstone ges en ärlig chans att skydda dina barn.

Titel:Flygbladsutdelning angående Ekerö-pedofilen Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-08-11 Uppdaterad:2021-08-13

Läs också: