1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Paulina Forslund intervjuad av tjeckisk nationell sida

För ett par veckor sen publicerade den tjeckiska nationella sidan Deliandiver.org en intervju med Nordiska motståndsrörelsen mångåriga medlem Paulina Forslund. Här kommer intervjun översatt till svenska.

För att se och läsa original-intervjun på tjeckiska kan du trycka här.

Var hälsad fru Forslund och tack för att du tar tid tid för att svara på dessa frågor, fast att vi vet att du är en upptagen kvinna. Då vi redan tidigare publicerat artiklar och intervjuer som förklarar vilka Nordiska motståndsrörelsen är går vi istället rakt på sak med din egen väg dit. Hur kom du att engagera dig?

2003 bodde jag granne med ett par som var engagerade i Motståndsrörelsen. Våra barn började leka med varandra och så fick jag kontakt med organisationen.

Som jag har förstått det växte du upp i Kungälv utanför Göteborg, en stad som med tiden har kommit att bli ett av rörelsens starkare fästen i Sverige. Vad har varit din del i denna process och vad är din roll i Motståndsrörelsen idag (om du ens har någon med anledning av att du såklart också har ett stort och tidskrävande ansvar som flerbarnsmor)?

Det stämmer. Kungälv är en stad som faktiskt alltid huserat många nationella. Det är en segregerad stad där svenskar och utlänningar inte blandar sig med varandra.

Jag tror att jag till viss grad varit delaktig i att sätta Kungälv på kartan och jag är ett välkänt ansikte av många.

Just nu är jag inte speciellt aktiv. Jag har en liten bebis som nyligen fyllt ett år. Jag försöker dock alltid att delta på de mer sociala träffarna. Jag tror att det är en av de viktigaste sakerna jag kan bidra med, att jag fortsätter kampen trots att har många barn och ett hektiskt liv.

Paulina Forslund mottager diplom från Nordiska motståndsrörelsen för hennes insatser för folket i form av att vara mamma till nio barn.

Många människor känner antagligen till och respekterar dig för att du är en mor till inte mindre än nio nordiska barn – en imponerande bedrift för vilken kvinna som helst oavsett tidsålder och miljö, men ännu mer i ett sekulärt land i västvärlden under 2000-talet. Vill du berätta hur det kom att bli så och om utmaningar och glädje som följt med det livet?

Redan när jag var en liten flicka brukade jag leka och drömma om att jag var en mamma. Jag har alltid velat ha många barn så det har egentligen inte att göra med att jag är nationalsocialist. Media har självklart gjort en stor sak av detta – att jag skaffat så många barn för att kvinnor har ett ansvar att bevara vår ras. Men visst, jag tänker i vilket fall inte argumentera mot det påståendet heller.

Att uppfostra nio barn kan vara svårt ibland, men de är snälla och hjälpsamma gentemot mig och varandra. Vi utgör ett bra lag tillsammans!

Vilka råd vill du ge till rasmedvetna flickor och kvinnor, mödrar såväl som blivande? Hur mycket speglar din familjs öppna nationella engagemang sig i ert vardagliga liv? Hur ser situationen ut i Sverige när det kommer till hemskolning?

Jag rekommenderar alla att läsa och lära sig för att förstå vår ideologi. Kunskap är makt. Om du inte verkligen förstår kommer du bli en enkel måltavla för systemet. När en kvinna blir mamma förändras hon på många sätt. Jag har sett detta flera gånger. Det är naturligt att du blir mer försiktig av dig och inte vill ta risker på samma vis, men du kan ändå fortsätta vara aktiv på andra vis!

Vi försöker lära våra barn att vara starka och modiga. Barnens pappa, Fredrik Vejdeland, är väldigt duktig på det. Han utmanar alltid dem på olika roliga och bra vis. Vi uppmuntrar de till att bli den bästa versionen av sig själva de bara kan bli och att de ska utmana sina gränser. Både fysiskt och mentalt.

Hemskolning är inte tillåtet I Sverige och jag tycker mestadels att det är bra. Jag tror det är enklare att få barnen att förstå om de med egna ögon fått se hur det korrupta systemet verkligen fungerar.

Paulina Forslund och Fredrik Vejdeland, här på Nordendagarna tillsammans med barn och kamrater.

Låt oss nu gå vidare till lite mer generella ämnen. Vi har redan nämnt att du bor i Kungälv. Kungälv ligger mindre än 30 minuters körväg från Göteborg, en av de mest rasfrämmande städerna i hela Sverige. Med andra ord kan du säkert svara utifrån egen erfarenhet. Hur rullar folkutbytet på i ett land som Sverige som fram till så sent som på 70-talet i stort sett var helt vitt? Har du upptäckt några nya trender kopplat till detta under de senaste åren?

Ja, det är helt galet! Vi har flertalet så kallade no go-zoner där invandrarna fullständigt har tagit över. Nu i somras sköts en polis ihjäl i ett sånt område.

En stor förändring jag kunnat se är att unga svenska flickor i allt högre utsträckning är tillsammans med invandrare. Det är väldigt vanligt i Göteborg och beror såklart på rasblandnings-propaganda.

I olika världsomspännande undersökningar som berör livskvalitet eller mänsklig utveckling brukar alltid de nordiska länderna, Sverige inkluderat, kamma hem topp-placeringarna. Jag tror också att de flesta härdade pro-vita aktivister hellre skulle bo i det allt mörkare Sverige än i hel-vita men fattigare länder som Vitryssland eller Moldavien. Anser du fortfarande att Sverige är högfungerande trots att det tungt dras ned av en växande skara av några av världens mest dysfunktionella grupperingar?

Ja, det är faktiskt konstigt hur mycket det svenska samhället klarar av att stå pall för. Jag tror det har med de äldre generationerna svenskar att göra som byggde ett mycket starkt samhälle och socialt skyddsnät (de byggde det såklart för andra svenskar att ta del av). Det är deras arbete som gjort att systemet kunnat undvika att krascha. Åtminstone än så länge…

Jag kan bara svara för mig själv, men jag skulle aldrig ge upp Sverige och Norden. Det tillhör oss och det är vår plikt att se till det förblir så!

Vad ser du som de främsta skälen till att Sverige oundvikligen förvandlas till en mångkulturell och postliberal dystopi? Media (så som den ökända familjen Bonnier), “kulturella influenser” från Amerika eller något annat?

Nordiska män och kvinnor var väldigt svårhanterliga när de kristna kom för tusen år sedan. Det var många som aldrig tog till sig den semitiska religionen, men som ändå berövades sin egen tro. Många äldre är, trots att de ses som kristna, väldigt svagt troende.

Många svenskar är idag rotlösa. Vi förlorade vårt arv och vår identitet och nu lever vi under ett system som är mot oss. En smart, men ondskefull plan för att reducera oss.

På avstånd ser det ut som att Sverige, förutom att vara en symbol för den olycksbådande väg som västvärlden går till mötes, också har en tämligen välmående alternativ politisk, medial och kulturell scen beståendes av allt från öppna nationalsocialister som er till väldigt kosher-vänliga statsnationalister som exempelvis Sverigedemokraterna (sådana som trots allt sitt avståndstagande ändå blir kallade rasister och nazister av massorna). Vad tänker du om denna svenska alternativa politiska scen?

Jag tänker att det är ett djupt rotat problem med dessa ”nationalistiska” grupper. De ger folket ett icke-fungerande alternativ. De delar ut trasiga flytvästar och säger “Varsågod, den här kommer rädda dig från att drunkna”, men i själva verket ger den dig bara ett falskt skydd fram tills den inte ens längre gör det.

Vi i Nordiska motståndsrörelsen menar att man aldrig ska kompromissa med sanningen. Vårt folk förtjänar sanningen. Det är det enda ansvarstagande och respektfulla sättet att göra det på.

Paulina Forslund håller tal på Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Falun 2017.

Att dissidenter möter repression från staten är bara så det är och liberala så kallade demokratier utgör inget undantag. Från det jag förstått har repressionen blivit mer intensiv och tydlig gentemot Motståndsrörelsen de senaste åren. Er finska gren förbjöds, ni får inte öppna några bankkonton och poliser trakasserar rutinmässigt era aktivister, även i det privata. Vad tror du är anledningen till detta och hur blir ni påverkade av det?

Jag ser det som ett bevis på att vi utgör ett verkligt hot mot systemet. Tro mig när jag säger att vi alltid kommer hitta nya vägar för att fortsätta ta oss framåt!

Eftersom vi genomför denna intervjun när vi gör det är det närmast omöjligt att inte ha med något alls om Covid- 19. Vad tror du om denna massiva händelse som breder ut sig framför våra ögon – är det en aldrig tidigare skådad hälsokris, ett extremt djärvt försök av den styrande globala eliten att få total kontroll över våra liv och vår död eller är det fråga om något helt annat?

Jag har inte riktigt bestämt mig kring vad jag tror. Jag är dock säker på en sak och det är att jag aldrig kommer ta något Covid-vaccin!

Jag tycker att viruset beter sig väldigt konstigt och det kanske kan vara skapat av människor.

Tack för att du delade med dig av dina tankar till våra läsare. Vi önskar både dig och dina kamrater all lycka och framgång i både era personliga liv och i era lovvärda politiska ambitioner.

Nöjet var på min sida, tack själv!

Titel:Paulina Forslund intervjuad av tjeckisk nationell sida Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-09-18 Uppdaterad:2021-09-19

Läs också: