1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Dubbla offentliga aktioner i Skåne

I lördags den 2:a oktober höll Näste 3 offentliga flygbladsutdelningar i både Svedala och Vellinge. Ovanligt mycket positivt stöd förmedlades av allmänheten. Dagen avslutades med månadsmöte och samkväm.

Den 2:a oktober samlades aktivister från Näste 3 i både Svedala och Vellinge för att offentligt dela ut flygblad till allmänheten. På bägge orterna var Motståndsrörelsens symboler välkända och aktivisterna fick till och med frågor om hur det var med andra medlemmar som de kände.

I Svedala kom personalen från ICA-butiken man stod utanför ut i sedvanlig ordning för att säkerställa att Motståndsrörelsen hade tillstånd för att dela ut flygblad utanför affären. Innan aktivisterna knappt hunnit svara bemöttes de två vilsna Ica-kvinnorna av kunder från butiken som förklarade för dem att det minsann inte behövs något tillstånd för att dela flygblad på allmän plats. Motståndsmännen fick flera positiva kommentarer under hela aktiviteten.

Efter de offentliga aktionerna hölls det månadsmöte. På månadsmötet höll aktivisten Sebastian Elofsson ett tal som handlade om offervilja. Förutom middag med efterrätt och tal avslutades dagen sedan också med en film. Nämligen Jonas Nilssons dokumentär: Varför är Sverige en mångkultur? En dokumentär som tydligt visar vilka krafter som ligger bakom förstörandet av Sverige och övriga Norden.

Titel:Dubbla offentliga aktioner i Skåne Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-10-06 Uppdaterad:2021-10-08

Läs också: