1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Ny uthängning av pedofil i Norrtälje

Återigen har Norrtälje-pedofilen varit i farten och återigen har därför Nordiska motståndsrörelsen sett till att informera allmänheten.

Den 25:e oktober 2020 hängde Näste 1 ut en pedofil född 1974, boende på Domherrevägen i Norrtälje, då han samlat på sig tusentals barnpornografiska bilder och filmer.

Nu ett år senare har samma pedofil återigen blivit dömd för samma brott och återigen till det uppenbarligen verkningslösa straffet skyddstillsyn.

Med anledning av detta såg sig aktivister och medlemmar i Näste 1 tvungna att på nytt upplysa grannar och närboende om vem de har boende i sin närhet.

Så nästan på dagen, ett år senare, den 24:e oktober 2021, befann sig en skara motståndsmän ännu en gång i Norrtälje för att under en intensiv eftermiddag dela ut flygblad till samtliga hushåll på Domherrevägen, samt till flera närliggande bostadsområden.

Utöver flygblad affischerades det även flitigt runt området och på de närmaste mataffärerna.

När informationsspridningen var klar och man precis åkte iväg iakttogs en person som gick och plockade bort flygblad från en del bilar som hade lappats. Personen identifierades snabbt som den uthängde pedofilen ifråga.
Bilar tvärvändes och sladdades snabbt in på närmaste sidogata. Med ett rejält adrenalinpåslag och siktet inställt på konfrontation inleddes jakten.

Till motståndsmännens stora besvikelse hann pedofilen uppmärksamma vad som var på gång och insåg faran som hotade. Ynkryggen till pedofil flydde snabbt in i sin lägenhet, där han åtminstone för stunden kunde andas ut.

Med humöret på topp efter att åtminstone ha skrämt upp pedofilen och att han fått klart för sig att han inte är önskvärd i grannskapet, fortsatte motståndsmännen dagen med en banderollaktion på en bro över en vältrafikerad väg i samhället, där det passande budskapet – Systemet daltar med pedofiler, det gör inte vi – hölls upp under någon timmes tid innan dagen avrundades för denna gång.

Är du trött på samhällets daltande med pedofiler och allsköns pack? Anslut dig och gör skillnad!

Titel:Ny uthängning av pedofil i Norrtälje Författad av:Näste 1 Publicerad:2021-11-02 Uppdaterad:2021-11-04

Läs också: