1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Ge en julklapp värd att minnas!

Aktivisten Cedric Höglund förklarar i den här artikeln hur ett medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen är den bästa julklappen till dina nära och kära.

Julen närmar sig. En högtid där vänner och familj samlas för att umgås och fira tillsammans. Ett tillfälle där du får chansen att visa hur mycket dina nära och kära betyder för dig. Det är även ett utmärkt tillfälle att ägna en tanke åt dina efterkommande och dina nästas barnbarn och barnbarnsbarn. Vilket samhälle vill du att de ska leva i? Ska deras jular vara lika vita och trevliga som jularna länge varit i Norden, eller ska julen, likt så mycket annat, förvandlas till en mörk och otrygg tid på året som mest finns till för att globalisterna ska kunna tjäna lite extra pengar?

En av de kanske mest utmärkande traditionerna för julafton är julklappar. En i grunden, och innan den perverterades med köphets, sant folkgemenskaplig tanke. Vad bör man då ge sina familjemedlemmar och folkfränder på julafton?

Vissa (förhoppningsvis inte denna sidas läsare) kanske ger sina nära och kära ett gåvokort till någon organisation som påstår sig hjälpa afrikaner i Afrika. Hur kan dock ett gåvokort till afrikaner göra våra eller deras liv i stort bättre om globalisterna som styr både deras och våra länder fortsätter med sin destruktiva agenda?

Det är dessutom hyckleri att låtsas bry sig om afrikaner på andra sidan jordklotet samtidigt som man blundar för att våra egna barn far illa. Vårt folk blir överkörda, rånade och förslavade medan dessa politiskt korrekta ”godhetsknarkare” väljer att hjälpa afrikaner i Afrika. För sanningen är den att nordbor och övriga vita folkslag kommer att vara minoriteter i sina egna länder inom bara ett par årtionden om ingenting görs.

Frågan är då; Ska du istället främja konsumtionshetsen genom att stödja de multinationella företagen och köpa massa gåvor som används någon eller några gånger för att sedan gå sönder eller glömmas bort i havet av andra materiella ting?

Ska du medan dina barns framtid blir allt mer dyster och mörk ge de en tillfällig lycka i form av ett tv-spel eller en ny smarttelefon, eller tänker du göra den här julen till en jul värd att minnas för både dina barn, dina nära och kära och dig själv genom ett löfte om att kämpa för deras framtid?

Julen är en familjens och en folkgemenskapens högtid, då du och de du älskar mest, efter ett år av arbete och annat slit får chansen att visa hur mycket ni betyder för varandra.

Det finns väl då ingen materiell gåva som är vackrare och mer betydelsefull än ett medlemskap i Motståndsrörelsen? Ett ställningstagande och agerande i enlighet med detta som kan, och antagligen kommer innebära, viss fara och repression mot dig som person, men som en vacker dag längre fram kommer resultera i att vårt folk kan leva stolta, rakryggade och trygga i vår egen nation!

Ska julen 2021 vara som alla andra jular, en festlig och trevlig högtid som varar i någon vecka för att sedan återgå till en Svensson-vardag eller ska dina beslut den här julen få en fortsättning, ett livslångt och händelserikt liv i kampen för dina barn och barnbarn? 

För vad är du för någon förälder om du ger dina barn allt de vill ha, FÖRUTOM det viktigaste av allt: en trygg och säker framtid? Vad är du för någon människa om du väljer att till och med på självaste julafton blunda för den bittra sanningen, blunda för framtiden, äta dig fet och göra valet att inte kämpa, fastän du mycket väl vet vad den antivita framtiden har att erbjuda dina efterkommande?

Låt nästa år, år 2022, bli början på något nytt. Låt det bli början på något storslaget och fantastiskt. Istället för att avlägga dina gamla vanliga nyårslöften så lägg ett enda storslaget löfte där både en sund livsstil med träning och bra matvanor ingår och låt detta löftet prägla det kommande året och alla år efter det.

Om du läser den här texten och ännu inte ansökt om medlemskap i Motståndsrörelsen, då är det tid att göra det nu. Ge dina nära och kära en julklapp, som aldrig kommer att glömmas, som kommer att vara i evig tid. Ge dem ditt löfte om att kämpa för deras framtid!

Titel:Ge en julklapp värd att minnas! Författad av:Cedric Höglund Publicerad:2021-11-28 Uppdaterad:2021-11-29

Läs också: