1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Intervju med Simon Lindberg – en av världens farligaste antisionister

Simon Lindberg har återigen blivit uthängd som en av världens farligaste män. I denna intervjun uttalar han sig om uthängningen och om syftet med den.

Läs mer: Nordiska motståndsrörelsens ledare klassad som en av världens farligaste män

Skulle du själv säga att du är farlig och på vilket sätt i så fall?

Jag är givetvis inte på något vis farlig för varken mina medmänniskor, samhället eller folk i allmänhet. Jag vet däremot att jag är väldigt farlig för det rådande folkfientliga systemet och det önskar jag också vara. Kanske inte nödvändigtvis just här och nu idag, men sett till vilken potential Nordiska motståndsrörelsen har för att utmana den självutnämnda eliten om makten i framtiden – i det sammanhanget ser de mig med rätta som ett hot.

Denna listan är sammanställd av en organisation som kallar sig för Counter Extremism Project. Vet du vad det är för någon organisation och vad de har för ideologiskt tankegods och syften?

Det är en Amerika-baserad lobbygrupp, en så kallad NGO, som enligt egen utsago arbetar med att sätta press på ekonomiska stödnätverk, förhindra internet-rekrytering och försöka få till hårdare lagar mot ”extremister”. Deras VD Mark Wallace är också VD för en annan lobbygrupp som specifikt arbetar mot Iran och deras största kända finansiär är den judiska superkapitalisten Thomas Kaplan.

Med andra ord kan det sägas att det är en av många amerikanska lobbygrupper som öppet och tydligt verkar för judiska intressen.

Vad tycker du om begreppen ”extremism” och ”terrorism” och systemets användning av dessa?

Extremism är ända sedan ordet etablerades, men ytterligare allt mer de senaste åren, av klassisk 1984-vokabulär. Etablissemanget petar in lite allt möjligt som de är fientligt inställda till i begreppet. Det är ju dock korrekt att vi är extremister om man i ordet lägger in betydelsen att vi är extrema i förhållande till dagens system – vi är ju deras raka motpol. Om man däremot ser till vad som är en verkligt extrem politik i förhållande till hur naturen skapat oss så är det detta system som är de sanna extremisterna. De arbetar aktivt med att förgöra det nordiska folket – kan det bli mer extremt än så?

Terrorism har fram tills ganska nyligen varit ett mer stabilt begrepp som innebär att man med kraftigt våld slår mot samhället eller allmänheten i syfte att skrämmas. Dock har alltså även detta ord börjat luckras upp och än mer om de kallar en person som mig terrorist. Nordiska motståndsrörelsen är möjligtvis extremister, men på intet vis terrorister!

En terrorist? Kanske rentav två om den självutnämnda eliten får bestämma precis som de vill.

Bland de listade hittar man en underlig blandning av muslimer, vita nationella, jihadister, kontrajihadister, och till och med statsföreträdare för vissa länder i Mellanöstern. Har alla dessa människor egentligen någonting gemensamt?

Gemensamt för de flesta av dessa, eller möjligtvis alla beroende på hur man ser det, är just att de går emot judiska intressen – såväl jag som Hizbollah, Hamaz och talibanerna med flera arbetar i olika utsträckning mot judisk makt-strukturen som kontrollerar större delen av världen idag.

Det är väl kontrajihadisterna då som blir svårare att placera och i detta blir också judefrågan lite mer komplex. Globalister som George Soros exempelvis är ju öppet fientlig mot sionismen och Israel, men likväl arbetar han mycket tydligt för judiskt rasistiska intressen. Globalismens mål är att upplösa alla gränser och blanda samman världens folkslag – för detta intresse kan nog också Israel-älskande kontrajihadister ses som ett hot.

De som sammanställt denna listan verkar vara patetiskt inkompetenta, dels på grund av alla faktafel om Motståndsrörelsen, men framförallt för att de har uppgett ditt födelsedatum som okänt, även fast Sverige är ett land där personuppgifter är helt offentliga. Tror du att det trots det kan finnas något intelligent motiv bakom sammanställningen av denna lista?

Jag tror helt klart att de vet precis vad de håller på med och att det finns ett väl uttänkt syfte, men däremot har de nog inte lagt särskilt mycket tid på sammanställningen utan säkert mest gått på vad olika så kallade experter skriver och kanske även vad Wikipedia och andra presenterar som fakta.

Det kan ju också tänkas att om man inte ens ”vet” min ålder så blir det lättare att komma undan med andra lögner som de eventuellt någon gång skulle bli konfronterade med.

Tror du att detta är en genuin lista över vilka människor judarna fruktar mest, eller är det snarare att se främst som ett försök att sammankoppla vita nationella med terrorism? Eller kanske har det något annat syfte?

Det är svårt att säga med säkerhet och svaret på denna fråga skiljer sig säkerligen beroende på vilken jude du frågar, men helt klart är i varje fall att de i någon grad fruktar samtliga på listan, med möjliga undantag för de som kan vara kontrollerad opposition.

Sedan är det givetvis intressant om man tänker kring vilka som skulle kunna få mest repression med anledning av att publiceras på listan. Personer som Hassan Nasrallah, Hossein Salami, Ismail Haniyeh med flera står redan så långt bort från det västerländska samhället och finns nog redan på så många ”watchlists” att det för dem är totalt likgiltigt att hamna på en sådan här lista – antagligen vet de inte ens och kommer heller aldrig att få veta att de är med på den eller att den ens existerar.

För sådana som mig och Robert Rundo som ändå lever relativt normala liv skulle det däremot kunna ge större konsekvenser.

Vad tänker du då på för konsekvenser?

Förra året när jag var med på denna lista och även media i Sverige gjorde en stor sak av det ledde det till att jag blev av med mitt dåvarande förvärvsarbete. Sedan skulle det ju kunna tänkas innebära viss problematik när man ska förflytta sig mellan olika landsgränser i framtiden. Hade jag inte redan varit bannlyst av alla etablerade sociala medier verksamma i västvärlden kanske det lett till det och så vidare.

Vilka anser du själv är världens farligaste människor?

Oj, vilken svår fråga och helt klart en uppgift för Nordfront eller någon annan lämplig att författa en lista kring i framtiden. Det finns kanske farligare människor som jag inte kommer på just nu, men dessa fem är genom sin makt inom olika områden i varje fall extremt farliga individer för planeten, miljön och mänskligheten:

1. George Soros
2. Jacob Rothschild
3. Mark Zuckerberg
4. Jeff Bezos
5. Joe Biden

På listan hittar man bland annat överbefälhavaren för Irans elitstyrkor, samt ledare för andra antisionistiska milisgrupper som Hamas och Hezbollah. Du blir uthängd tillsammans med dessa män trots att Nordiska motståndsrörelsen inte har några stridsspetsar eller makt över något geografiskt område. Vad är det vi har istället som gör att den sionistiska världsordningen fruktar oss lika mycket som väpnade grupperingar och statsmakter?

Vårt främsta vapen är vår nationalsocialistiska världsåskådning och våra medlemmar som är fanatiskt kämpande för denna. I ärlighetens namn fruktar de nog dock oss inte särskilt mycket just exakt som det ser ut idag, men däremot är de livrädda för den potential de vet finns i nationalsocialismen och att vi som en tydligt revolutionär rörelse med lång erfarenhet och en stabil kärna faktiskt har goda möjligheter att en vacker dag kunna utmana de på allvar. Hade vi haft mer faktisk makt är jag helt övertygad om att jag till och med hade rankats högre upp än de olika muslimska anti-sionisterna.

I ärlighetens namn fruktar de nog dock oss inte särskilt mycket just exakt som det ser ut idag, men däremot är de livrädda för den potential de vet finns i nationalsocialismen och att vi som en tydligt revolutionär rörelse med lång erfarenhet och en stabil kärna faktiskt har goda möjligheter att en vacker dag kunna utmana de på allvar.

På förra årets lista låg du på plats nummer 16 men nu har du sjunkit ett snäpp till plats nummer 17. Hoppas du istället på en förbättring till nästa år?

Ja, detta är ju fruktansvärt, men jag skyller på talibanernas maktövertagande som lett till att de fått in två namn på listan!

Haha, nej, men i ärlighetens namn så bryr jag mig inte nämnvärt. Det är klart att det är sporrande att få faktiska bevis för att världshärskarna fruktar mig, men egentligen vet jag ju om att de gör det utan att behöva få det bekräftat.

Den dagen de inte längre fruktar mig är det antingen för att jag är död eller för att Nordiska motståndsrörelsen kontrollerar Norden som en del i en ny världsordning bestående av starka fria nationer som slagit sig fria från globalisternas grepp!

Titel:Intervju med Simon Lindberg – en av världens farligaste antisionister Författad av:Victor Johansson Publicerad:2022-01-13 Uppdaterad:2022-01-28

Läs också: