1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen deltog på massiv demonstration mot vaccinpass

Många tusentals personer demonstrerade idag i Stockholm under parollen "Nej till vaccinpass!". Även Nordiska motståndsrörelsen deltog med banderoller som blev rejält exponerade.

Organisationen som sedan tidigare tydligt markerat sitt ställningstagande i den heta politiska frågan, deltog med en delegation som stod uppställda med två stycken stora banderoller, först under samlingsplatsen på Normalmstorg – senare som ett block i det stora demonstrationståget och sist på en väl utvald plats ovanför de officiella talarna för arrangemanget.

På väg till samlingsplatsen.

Flera goda diskussioner fördes med människor som närmast unisont uttryckte stor glädje över att Motståndsrörelsen också var på plats under arrangemanget. Under hela tiden delades också hundratals flygblad ut till ovanligt positiva mottagare och ett par spontana medlemsansökningar gjordes direkt på plats.

Polisen kom givetvis att bråka lite och skulle sätta dit organisationens aktivister för att ha brukat pyroteknik i form av grön rök och bengaler, trots att flera andra personer också gjorde det utan att dem brydde sig om det.

Deltagandet i sig, men också såväl banderoller som flygblad har fått enorm uppmärksamhet i etablerad media och på sociala medier och har i skrivande stund utan överdrift nått ut till hundratusentals – kanske rentav miljoner, människor.

Skärmbild från Expressen.se.

Motståndsrörelsens samarbetspartner, nyhetssidan Nordfront.se, sände liv från hela arrangemanget – något som kan ses här.

Mer rapportering från dagen är att vänta på både Motståndsrörelsen.se och i andra medier.

Titel:Motståndsrörelsen deltog på massiv demonstration mot vaccinpass Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-01-22 Uppdaterad:2022-01-22

Läs också: