1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Tuff skogsvandring i Näste 7

Lördagen den 15 januari genomförde Näste 7 en vandring genom de småländska skogarna.

Medlemmar samlades på en parkering mitt ute i skogen för att genomföra en hårdare vandring. I den första delen av vandringen gick man genom vild terräng då man med hjälp av karta och kompass begav sig raka vägen mot ett bestämt mål.

Efter en lång och mycket ansträngande vandring genom tät skog, med mycket duckande och klättrande för att komma förbi träden och grenarna, kom man upp på en kulle där man fick en överblick över området. Man fortsatte sedan med att gå över ett kalhygge, vilket var en tillfällig lättnad, men sedan gick man rakt in i skogen igen och fortsatte den hårda vandringen.

Efter att man kommit fram till målet fortsattes resten av färden på stigar. Medan man gick mötte man en väldigt fundersam mopedist som hade sett motståndsmännen från sitt hus. Han tyckte det var udda att det gick folk med fana ute i skogen, men han fick förklarat för sig att det inte var någonting märkligt med det alls. Man gav honom även en kortare genomgång av vad Motståndsrörelsen står för samt några klistermärken. Mötet slutade muntert och innan han åkte vidare satte han ett av klistermärkena på sin moped.

Vid skymningstid hade hungern och tröttheten börjat komma nära inpå, och det var dags att stanna till för att mätta magarna och vila. Man gjorde upp en eld och värmde mat.

Efter maten genomförde man en övning som gick ut på att konstruera en sjukbår av ett rep och tjocka pinnar. Efter några misslyckade försök med allt för veka pinnar som knäcktes på mitten lyckades man till slut med att skapa en fungerande bår.

I den sista delen av vandringen gick man längs med en järnväg för att komma tillbaka till samlingsplatsen. Väl framme på samlingsplatsen satte man sig trötta och utslitna i bilarna, och begav sig hem igen efter en heldag i den vackra småländska vildmarken.

Titel:Tuff skogsvandring i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-01-26 Uppdaterad:2022-01-25

Läs också: