1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Skolarbete om Nordiska motståndsrörelsen – samlad länklista

Här kommer en informationssida om organisationen med många länkar för vidare läsning inom olika kategorier. Sidan är anpassad för elever som ska göra skolarbeten, men kan också tänkas vara intressant för andra som vill fördjupa sig om oss.

Nordiska motståndsrörelsen är ständigt relevanta och får glädjande nog in väldigt många förfrågningar från elever i högstadieskolor, gymnasieskolor och högskolor angående skolarbeten, där man vill komma i kontakt med företrädare för organisationen för att ställa frågor.

Då vi är en helt ideell organisation som inte får några statliga bidrag alls för vår verksamhet och dessutom får in så pass många förfrågningar om skolarbeten, har vi dock tvingats att anta en policy om att endast besvara skriftliga intervjufrågor som inkommer till oss via e-post. Vidare reserverar vi oss för att vi gör detta i mån av tid.

Detta innebär alltså att vi tyvärr inte har möjlighet att ställa upp på några muntliga eller filmade intervjuer för skolarbeten varken via telefon, digitala kommunikationstjänster eller via träffar IRL. Vi kommer heller inte tacka ja till att medverka i enkätundersökningar och dylikt. Däremot svarar vi alltså som sagt gärna på skriftliga frågor som inkommer via e-post.

Förutom denna kommunikationsmöjlighet med oss har vi nedan listat lämpligt material att ta del av för att du ska kunna göra din research om oss på ett så enkelt vis som möjligt.

Att börja med

FAQ

Läsvärt

Lyssna

Film

Titel:Skolarbete om Nordiska motståndsrörelsen – samlad länklista Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-02-07 Uppdaterad:2022-02-07

Läs också: