1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Befolkningen i danska Sandvad körs över av politikerna – Motståndsrörelsen uppmanade till organiserat motstånd

Efter att Röda Korset öppnat upp ett flyktingboende där de huserar kriminella rasfrämlingar har ortsborna protesterat, men mötts av hån och ignorans från systemet. Nordiska motståndsrörelsen står dock självklart på danskarnas sida.

Ursprungligen publicerad på Nordfront.dk.

Stämningen har varit kokande i den danska byn Sandvad som ligger i Vejle kommun, efter att det framkommit att Specialcenter Sandvad, stadens asylcenter i regi av Röda Korset, ska bebos av kriminella rasfrämlingar dömda för mord och sexualbrott. Lokalbefolkningen har med rätta känt sig lurad då Röda Korsets regionledare Tina Lundgaard försäkrat lokalbefolkningen att det rörde sig om flyktingar med ”särskilda behov” och inte grovt kriminella.

Sedan dess har ett medborgarmöte hållits i staden där den danska immigrationsstyrelsen, Röda Korset, Vejle kommun och liberal-marxistiska politiker deltog. Här fick danska Immigrationsverket frågan om de kunde garantera att inga brottslingar och sedlighetsförbrytare skulle komma till Sandvad. Biträdande direktör Grith Poulsen kunde inte ge denna garanti.

En advokatbyrå gjorde en juridisk bedömning av avtalet som kommit fram till att sammansättningen av de boende på Specialcenter Sandvad inte stämmer överens med hyresavtalet mellan danska Immigrationsverket och Vejle kommun och även rent juridiskt har alltså hela samhället förts bakom ljuset.

Den kraftigt övervägande vita lokalbefolkningen känner sig nu otrygg och har bland annat ställt in ett traditionsenligt nyårsfirande för barnen. Många har också känt sig tvingade att installera larm och kameraövervakning till sina hem.

Frustrerade invånare i närområdet har protesterat mot händelseutvecklingen, men Integrationsminister Mathias Tesfaye har vägrat att träffa dem. När de demonstrerat mot Specialcenter Sandvad har polisen gått ut och meddelat demonstrationsförbud med motiveringen att ”de nya invånarna och deras psykiska tillstånd måste beaktas”.

Ett av många protestplakat uppsatta av lokalbefolkningen.

Sandvadsmedborgarna fick till slut väktare som danska Immigrationsverket satte in i området, men till Sandvadbornas förtret visade det sig att väktarna inte har till uppgift att skydda dessa utan istället är deras uppgift att skydda Specialcenter Sandvad mot de protesterande medborgarna.

Nordiska motståndsrörelsen finner allt detta elände förkastligt, från början till slut. Vita danskar ska INTE behöva känna sig otrygga i sitt eget land. Vita medborgare ska INTE luras och bedras, vita samhällen ska INTE tas som gisslan – och ett korrupt liberal-marxistiskt politiskt system ska INTE tillåtas existera!

Med anledning av allt detta besökte en grupp aktivister från Nordiska motståndsrörelsen under lördagen Sandvad och närliggande byar för att dela ut specialframtagen propaganda, spärra av Specialcenter Sandvad och prata med lokalbefolkningen om det framtida nationalsocialistiska Norden.

Titel:Befolkningen i danska Sandvad körs över av politikerna – Motståndsrörelsen uppmanade till organiserat motstånd Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-02-27 Uppdaterad:2022-02-28

Läs också: