1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktivism med tal samt symbolisk hängning i Vetlanda

Lördagen den 5:e mars var Näste 7 i Vetlanda och höll flera tal där Vetlandaborna uppmärksammades om knivdådet som skedde för ett år sedan.

Talaren, tillika nästeschefen, Hampus Maijala kommenterar aktiviteten:

I lördags höll aktivister i Näste 7 blixtaktioner på olika platser i Vetlanda där jag också höll tal för att uppmärksamma att ett år har passerat sedan rasfrämlingen Tamim Sultani begick sin avskyvärda vansinnesattack i staden. Har man även följt nyheterna och pratat med stadens invånare så har det även inträffat dåd med svenskfientliga motiv sedan dess. Likt fallet med Tamim Sultani så är det direkta konsekvenser av mångkulturen. Vetlandas invånare informerades därför om att det finns ett alternativ till denna samhällsutveckling, att det finns ett sätt att sätta stopp för främlingsvåldet och att man inte står ensam om man vill ha en förändring. Ska vi åtgärda de problem som vi står inför så är det enda alternativet att som svensk organisera sig och ta klivet in i kampen och ansluta sig till Nordiska motståndsrörelsen.

Hur var det att hålla tal igen?

Jag har nu haft möjligheten att hålla tal i Vetlanda vid ett par tillfällen. Jag har inga problem med att stå i min hemstad och hålla tal för allmänheten och speciellt inte om det kan inspirera andra att börja göra skillnad.

Hur gick aktiviteten?

Som en summering så skulle jag säga att dagen gick bra. Det var fint väder och folk ute på gatorna. Vi kommer vidare att fortsätta synas och höras i Vetlanda. Såg du oss inte denna dag så kan jag garantera dig att det kommer komma fler tillfällen. Vi kommer aldrig att sluta arbeta för en stad där svenskar kan känna sig trygga på stadens gator och torg!

Om du är villig att göra skillnad, att stå rakryggad, att organisera dig i kampen mot folkutbytet och svenskfientligheten, anslut dig då till Nordiska motståndsrörelsen och tillsammans ska vi skapa denna förändring med de kämpar från norr till söder som arbetar outtröttligt för det svenska och nordiska folket.

Nordiska motståndsrörelsen glömmer aldrig, Nordiska motståndsrörelsen förlåter aldrig, och Nordiska motståndsrörelsen slutar aldrig kämpa för ett tryggt samhälle, ett upprest folk, och ett fritt Norden!

Utdrag hur Hampus Maijalas tal.

Under veckan, på årsdagen av knivdådet, hängdes det även upp en docka i människostorlek från en gångbro i Vetlanda med en skylt runt halsen med texten ”Tamim Sultani”, alltså namnet på den afghan som attackerade folk med kniv för ett år sedan.

Skärmdump från Vetlandaposten.

Lokalmedia förfasades över dockhängningen och polisen har bett allmänheten om tips som kan leda till att förövarna grips. Näste 7 kan härmed tipsa polisen om att det var aktivister från Nordiska motståndsrörelsens Näste 7 som symboliskt hängde dockan för att protestera mot det svenskfientliga brottet som skedde den 3:e mars 2021 i Vetlanda och visa vad det enda rätta straffet för en sådan vidrig handling kan bli.

Titel:Offentlig aktivism med tal samt symbolisk hängning i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-03-10 Uppdaterad:2022-03-11

Läs också: