1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”Gör ett revolutionärt val istället” – Motståndsrörelsen närvarade vid nationaldemokratiskt partis torgmöte

Lördagen 12 mars genomfördes en positivt bemött banderollaktion inför runt 150 nationalister i Gamla stan i Stockholm.

Då partiet Alternativ för Sveriges väljarbas i många fall har mer radikala åsikter än partiet själva valde Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 att ta sig till Stortorget för att där ställa upp med en banderoll som uppmanade åhörarna till deras torgmöte att göra ett revolutionärt val istället.

Först ställde aktivisterna upp sig strax bakom scenen, vilket gjorde att banderollen exponerades i AfS officiella livesändning på Youtube, men då den inte syntes lika bra för åhörarna förflyttade sig aktivisterna senare ut på torget där ingen kunde missa deras närvaro.

En tragisk skara kommunistiska trasdockor hade samlats för en motdemonstration till AFS, vilken mest bestod av att stå bakom ett par polisbussar och skräna. Deras ramsor störde dock inte talen som framfördes av arrangörens representanter.

Under torgmötes gång var det flera personer som kom fram för att prata med Motståndsrörelsens aktivister och visa sitt gillande till organisationens närvaro. Frågor om även Nordiska motståndsrörelsen kommer att kandidera i valet var de vanligaste och ett par stycken personer gjorde även gällande att de funderade på att ansöka om medlemskap.

En aktivist på plats sammanfattar dagen så här:

Aktiviteten kan inte ses som annat än lyckad då vi fick bra exponering både på plats och i efterhand även på sociala medier.

Alternativ för Sverige avslöjade under sitt torgmöte att de inte är ett seriöst alternativ för Sverige när de talar om återvandring. Detta då Jeff Ahl under sitt tal sa att ”kommer man till Sverige så ska man anpassa sig eller åka hem”.

Uppenbart anser de precis som Sverigedemokraterna att det går bra med rasfrämlingar i landet så länge de anpassar sig och anmanar svensk kultur, seder och bruk. De verkar helt ha missat den etniska aspekten, vilken ju faktiskt är den verkligt viktiga om man vill att Sverige ska bebos av svenskar. Nej, gör ett revolutionärt val istället och ansökan om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:”Gör ett revolutionärt val istället” – Motståndsrörelsen närvarade vid nationaldemokratiskt partis torgmöte Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-03-14 Uppdaterad:2022-03-14

Läs också: