1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Tankar om kriget, Ukraina och dess folk

Motståndsrörelsens Emma Karlsson förmedlar här sina tankar om Ukraina-frivilliga, ukrainska flyktingar och vem som egentligen vinner på broderkriget i öst.

Mina vänner, det händer mycket i världen just nu. Mycket hemskt och mycket sorg. Återigen blöder den vita rasen och återigen dör vita män, kvinnor och barn för globalistiska intressen. Återigen är vi brickor i deras spel.

Jag vet att många med mig lider av att se och höra om det folket nu utstår i Ukraina. Jag vet att fler än jag får tårar i ögonen när bilder rullas ut på bombade barn och blodiga vita kvinnor. Jag vet att många av er, liksom jag, känner en stolthet när kvinnor och barn skickas i säkerhet och när män tar till vapen för sitt land och sitt folk.

MEN, och detta är ett stor men, det här är inte ett befrielsekrig för den vita rasen. Det här är inte ett krig mellan goda och onda. Det är ett krig skapat av globalister för sina intressen och där resultatet är mördade vita människor. Inga krig är svartvita och sällan är krig där vita människor dör några bra krig.

Även om vita människor har olika åskådning och oavsett vilket språk de talar så är de en del av den vita folkstammen. De vita broderskrigen måste få ett slut. Endast om vi enas mot den gemensamma globala fienden kan den vita rasen åter bli hel och stark.

Jag vet att ni vill göra rätt. Jag vet att ni vill slåss mot fienden. Jag förstår att kampen glöder i era hjärtan och att ni efter år av maktlöshet känner att det äntligen finns något riktigt att ta på. En kamp som faktiskt är mer än ord. En kamp för blod, jord och ära.

När det ukrainska folket blöder så blöder den vita rasen och jag förstår fullt ut det medlidande och den ilska som gror. Men, kära vänner, detta är inte ett krig för det ukrainska folket, de är bara klämda mellan två onda ting. Två onda makter där vi faktiskt egentligen bara kan gissa oss till deras slutgiltiga plan eller deras bakomliggande spel.

Ni vet vilken fiende jag talar om. Ni vet vad de är, vem det är och vad de vill. De är beredda att offra till och med sina egna för att uppnå sina mål och det är det dem gör nu. Det är det som dem alltid har gjort. Låt er inte luras in i deras fälla.

Jag manar er att inte ge efter för känslor utan att samla er och se situation för vad den är. Ett krig mellan två giganter – med vita offer som måltavlor.

Mitt hjärta blöder för våra vita bröder och systrar som far illa och jag kommer välkomna dem in i vår gemenskap med öppna armar. Men att dö i ett krig – påhittat och skapat, dikterat och utstuderat av den vita rasens största fiende är inte den rätta vägen. Det är inte där du ska dö min kamrat. Kampen är här i gamla Norden – för det nya Norden. Ska du möta döden på slagfältet ska du göra det i ett krig skapat av vita folkfränder – för vita folkfränder. Inte för fienden. När fienden manar dig till kamp för sin sida ska du inte lyssna, ty hans önskan är bara att locka dig in i döden.

Vi måste tänka långsiktigt. Vi får inte låta oss dras med i reaktionära fällor. Besinna dig vite man och inse att detta krig inte har en god och en ond sida. Det har två onda sidor och dem vill förgöra ditt folk!

Titel:Tankar om kriget, Ukraina och dess folk Författad av:Emma Karlsson Publicerad:2022-03-15 Uppdaterad:2022-03-27

Läs också: