1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Specialframtagna flygblad till besökarna av ett, av mångkultur problemdrabbat, spa i danska staden Randers

Nordiska motståndsrörelsen i Danmark har under två dagar i streck bedrivit aktivism runt Randers Water & Wellnes efter ett inkommet tips från en kvinna som besökt spaet.

Att mångkulturen har satt sin prägel på alla delar av det danska samhället är något som de flesta känner till, men inte alla behöver uppleva rasfrämlingarna på nära håll som man tvingas göra om man besöker spaavdelningen i Randers Water & Wellness.

En kvinna som vill vara anonym skrev nyligen ett e-post till Motståndsrörelsen om hur hon själv fått erfarenheter av rasfrämlingar på nära håll och hur hon upplevde förhållandena på tränings- och friskvårdscentret Randers Water & Wellness.

Kvinnan berättade bland annat om flera incidenter med högljutt och allmänt vilt beteende, upprepade brott mot de gemensamma reglerna för spaavdelningen, videoinspelningar av de andra badgästerna, hur de lortade ner i omklädningsrum och i spaavdelningen, samt en total ignorans för vita danskars tillsägelser till de oanständiga rasfrämlingarna. Enligt kvinnan vägrar även personalen på Randers Water & Wellness att efterleva sina egna ordningsregler och säga till främlingsgängen som bryter mot dem, ”som om personalen var rädda för konfrontation”, som kvinnan uttrycker det.

Nordiska motståndsrörelsen i Danmark valde med anledning av detta att vända sig till Randers Water & Wellness kunder med en uppmaning att ta upp kampen för ett vitt Danmark.

Under både torsdagen och fredagen förra veckan placerades flygblad i vindrutan på alla parkerade bilar utanför tränings- och friskvårdsområdet. Layouten på bladet hade medvetet gjorts så den skulle likna reklamblad från centret, men utan att vara så lik att det skulle kunna utgöra copyright-brott. I bladet stod det följande:

Upplever du någonsin mångkultur på nära håll när du besöker Randers Water & Wellness?

Märker du hur stor plats främlingsgängen tar även när de är i ringa storlek?

Tror du att andelen utlänningar i Randers Water & Wellness ibland överstiger andelen vita danskar – och är du bekväm med den fördelningen?

De kulturella och rasmässiga skillnaderna mellan vita européer och utlänningar som araber och afrikaner, görs tydliga för alla som utsätts för dessa invasiva folk.

Den kontrovers man kan uppleva på Randers Water & Wellness med anledning av de grupper av icke-vita människor som ofta befinner sig där är trivial i förhållande till massinvandringens påverkan på det danska samhället och det danska folkets framtid.

Den pågående folkutbytet gör att vita danskar snart riskerar att bli andra klassens medborgare i vårt eget land – om vi inte snart reser oss, organiserar och tar tillbaka det som är vårt!

Organisera dig i kampen för ditt folk!

Det sattes även upp en hel del klistermärken i området. Aktionen ledde också till uppmärksamhet i lokalmedia i Randers.

Titel:Specialframtagna flygblad till besökarna av ett, av mångkultur problemdrabbat, spa i danska staden Randers Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-03-16 Uppdaterad:2022-03-15

Läs också: