1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offra ditt blod för rätt sak

Vem har mest rätt- Västvärlden eller Ryssland? Är detta en dikotomi som vi bör förhålla oss till? Den här texten skrev aktivisten Marcus Hansson första dagen när Ryssland invaderade Ukraina. Den är dock fortfarande lika relevant.

Ursprungligen publicerad på Nordfront.se.

Nu när fientligheterna har trappats upp i Ukraina så är det lätt hänt att vi som människor faller in i tankebanor om vem som har mest rätt, Ryssland eller Västvärlden. Medvetet har man lyft fram propagandan på det här viset, mest för att det är enklare för människan att titta på saker från ett ”svartvitt” perspektiv. Böcker om politisk historia skvallrar också om att amerikanska presidenter gärna önskar att deras rådgivare kokar ned alla de möjliga förslagen till två olika förslag så att presidenten har två ståndpunkter att välja mellan.

Men jag hade tänkt att bryta det här ”svartvita” tänkandet och lyfta era blickar till det jag anser är viktigt. Speciellt nu när ni kommer påverkas av all krigspropaganda.

Hos er läsare finns antagligen en objektiv grundsyn som leder till att ni har en viss förståelse över varför Ryssland geopolitiskt agerar som de gör. USA själva skulle ju till exempel aldrig tillåta att Mexiko gick med i en försvarsallians med Ryssland och att kärnvapen stationerades i landet. Detta har USA redan visat historiskt genom deras agerande under Kubakrisen, när de samtidigt själva hade kärnvapen i Turkiet.

Trots detta bör vi inte heller falla in i en tillfredsställelse över att se Ryssland agera mot Västvärldens försök att sprida deras liberala värderingar över världen. Även om vi alla hatar det Västvärlden idag representerar.

Offra inte ditt vita blod för det mångetniska samhället

För vad är Ryssland om inte en stat med flera olika raser och dess kulturer? För att hålla ihop en sådan stat tvingas varje ledare att anamma ett mångrasligt styrelseskick. Förr gav man de olika etniska grupperna olika nivåer av privilegier i ett försök att balansera samhället. Idag använder man liberala idéer där alla raser är välkomna i samhället och människorna ska blandas upp. De olika mångrasliga styrelseskicken är också något som juden älskar, det finns en uppsjö av judiska böcker som lovordar kejsardömet Österrike-Ungern som var uppbyggt för att kunna hantera de olika folken som fanns i det och de rika judiska bankmännen med deras penningutlåning kunde tillskansa sig mer makt på så vis.

Vladimir Putins bästa vän är jude och han har flera gånger lovordat judarna i Ryssland. Han samarbetar med de numera judiska oligarkerna som roffade åt sig rikedomar och resurser på folkets bekostnad när Sovjetunionen kollapsade. Han är väl medveten om den judiska överrepresentation som fanns i kommunismen och deras massmördande av (kristna) vita ryssar, men de straffas inte för det. Putin har också valt det tidigare nämnda mångrasliga styrelseskicket för att styra Ryssland. Detta gör att han förföljer vita nationalister i landet som han anser hotar hans mångrasliga liberala samhällsbygge. Vita ryssar bör alltså inte spilla sitt blod för Putin.

Putin säger nu att han vill av-nazifiera Ukraina, men Ukrainas valda president är juden Volodymyr Zelenskyj. Tidigare hade de även en judisk premiärminister. Putin anser att Ukraina är ett problem men han kan inte säga att han skall avjudaisera Ukraina. Bättre då att återigen skylla på vita människor och nationalsocialismen, trots att det var många judiska neo-konservativa från USA som såg till att kuppa bort den sittande presidenten 2014.

En vit ukrainare skall inte spilla sitt blod för landets judiske president.

Använd ditt blod till en samhällsutveckling som gynnar oss

När det kommer till Joe Biden så har alla hans barn en judisk partner. USA är de största judeälskarna i världen. Tätt efter dem kommer de europeiska länderna. Vita människor som lever i västvärlden skall enligt mig inte offra sitt blod för dessa ledare.

Det är inte judiskt blod i Israel som nu spills, det är vitt blod som spills för ledare som inte ser främst till vita människors intressen. Gynnas vår ras direkt av detta krig eller gynnas någon annan grupp?

Är du politiskt intresserad så lägg nu inte ditt hela politiska kapital på vem som har rätt mellan Västvärlden och Ryssland. Säg som det är, alla dessa parter är judeälskare, för det är precis vad de är. Dessa nationer förespråkar ett samhällsskick som tilltalar och gynnar det judiska folket, inte det vita. Av samma anledning bör inte Sverige försvaras i händelse av krig, för vad du försvarar är finanseliten, Magdalena Andersson, Michael Bydén, Moderaterna, HBTQ, islam och allt annat ni ogillar.

Jag vet inte hur det här kriget kommer att sluta eller vad som kommer komma ut av det. Men har vi tur så kan det här öppna upp möjligheter, om USA och Ryssland bestämmer sig för att slå sig blodiga mot varandra. Då kanske det amerikanska imperiet förlorar sin makt över Europa och de europeiska nationerna kan frigöra sig från det amerikanska inflytandet.

Men det kan också gå som i Vitryssland, där Aleksandr Lukasjenko spelade Ryssland och USA mot varandra men som efter Västvärldens misslyckade kupp att avsätta honom tvingades be Ryssland om hjälp i utbyte mot mindre självbestämmande. Detta har nu lett till att Vitryssland själva hjälper till att invadera andra länder eftersom de tvingats till samarbete med Ryssland.

Det kan alltså bli som förr under kalla kriget där länder tvingades ansluta sig till de två olika blocken som trycker ned varje försök att bilda en tredje part. Då var det ”kapitalism mot kommunism”. I framtiden riskerar vi att hamna i en riktig koshermacka där den ena sidan är judeälskande liberaler och den andra sidan är judeälskande liberalkonservativa.

Förhållningssättet vi bör ha är alltså att övertyga andra vita rasfränder att inte spilla sitt blod. Om folket inte hörsammar dina uppmaningar så låt de judeälskande ledarna med deras drönare slå sig trötta mot varandra och passa nu på att organisera dig för att skapa en möjlighet att i framtiden spilla ditt blod för rätt sak. Inte en mörk sak, utan för en vit sak. Ett enat Norden där den vita rasen kan utvecklas ifred.

Titel:Offra ditt blod för rätt sak Författad av:Marcus Hansson Publicerad:2022-04-14 Uppdaterad:2022-04-16

Läs också: