1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Koranskändning och brinnande polisbilar

Motståndsrörelsens ledare ger här en kommentar kring Rasmus Paludans aktioner och de upplopp som skett i samband med dessa de senaste dagarna.

Jag vill direkt börja med att klargöra att jag inte sympatiserar med Rasmus Paludan. Tvärtom så avskyr jag honom såväl personligen med anledning av hans pedofila böjelser som jag starkt ogillar den kontrajihadistiska politik han framför.

Att försöka flytta fokus från ras och blod till religion och kultur är otroligt skadligt för vår sak och som jag uttryckt tidigare, en form av kulturmarxism.

Problemet med de miljoner utomeuropéer som befinner sig inom Nordens gränser är inte att stora delar av dem tror på en annan gud än mig eller de flesta andra etniskt nordiska människor, utan att de är av annan ras än mig och de övriga etniskt nordiska människorna.

Rosengård eller Rinkeby, eller för den delen Somalia eller Afghanistan, skulle inte börja blomstra och förvandlas till paradis på jorden om folket där bara började gå i kyrkan eller blev ateister istället för att vara muslimer. På samma vis kommer Norden inte räddas med kristendom och konvertering, utan med nationalsocialism och repatriering!

De aktioner som Paludan genomför där han åker runt i Danmark och Sverige för att bränna koraner under tillståndsgivna torgmöten är jag splittrad kring. Förutom att jag som sagt tycker att detta är fel politiskt fokus, så tycker jag dessutom att handlingen i sig är såväl respektlös som infantil och jag skulle själv aldrig få för mig att göra detsamma.

Samtidigt förstår jag att syftet är att skapa reaktion och när förorter och städer vänds upp och ned, när upploppen är ett faktum och polisens blå piketbussar står i lågor, ja då kan man väl inte säga annat än att det lyckats. Det är i sig något mycket positivt att danskarna och svenskarna får se hur rasfrämlingarna beter sig och hur lamt polisen agerar, eller rättare sagt, hur de inte agerar.

För ja, återigen handlar det om rasfrämlingar och inte om muslimer. Jag har såklart inga bevis för det, men jag är 100% övertygad om att bara ett väldigt litet fåtal av de som attackerat poliser med stenar och satt deras fordon i brand är trogna muslimer som lever till fullo efter Muhammeds ord och är trogna besökare i moskén. Istället rör det sig nog snarare om icke-vita som beter sig som icke-vita ofta gör i massvis av länder runt om i världen, oavsett om de länderna bebos av muslimer eller inte.

Det är vidare alltså också väldigt bra att folket får se vilka silkesvantar hela etablissemanget använder mot rasfrämlingarna. Polisen retirerar – de överger sina fordon och låter de stjälas och sättas i brand. Som en kul detalj kan detta jämföras med hur mycket våld polisen använder mot exempelvis oss i Nordiska motståndsrörelsen när vi helt fredligt bedriver politisk aktivism. Jämför till exempel med demonstrationen i Göteborg 2017. Skillnaden är enorm.

Visst har väl också ett par politiker och chefredaktörer fördömt agerandet från upploppsmakarna, men jämför detta med om exempelvis vi i Nordiska motståndsrörelsen skulle attackera poliser med stenar och stjäla deras bilar. Jag lovar då att det stått om terrorism och förintelse på löpsedlarna i sådan utsträckning att Covid-19 eller Ukraina-kriget sett ut som notiser i lokalblaskan i jämförelse. Media hade inte slutat hetsa förrän jag och alla övriga inflytelserika personer i organisationen varit bakom lås och bom och nyckeln kastats bort. Skillnaden här hade alltså varit än mer enorm.

Det är alltså bra om Paludans aktioner kan få folket att se, inte bara hur rasfrämlingarna beter sig, utan också hur etablissemanget trots detta håller dem om ryggen.

För om dessa politiker och chefredaktörer istället hade haft den minsta lilla form av heder i kroppen hade de såklart istället bett hela svenska folket om ursäkt för att de skapat den situation som råder genom decennier av arbete för att öppna upp våra gränser. Om de hade haft minsta lilla form av välvilja gentemot folket hade de givetvis genast krävt att ghettona skulle rensas ut och att repatrieringen skulle påbörjas.

De känner dock varken ärbarhet eller godhet och därför kommer detta inte att ske. Eller åtminstone inte en sekund tidigare än när de står på sina bara knän i leran i Finspång och ber folkdomstolen om att få sina ynkliga liv benådade.

Det kan ju då kanske i sammantaget låta som att jag tycker Paludans aktioner är mer rätt än fel. Det finns dock ytterligare ett enormt stort fel med dem som jag inte nämnt och det är hans totala beroendeställning till systemet. Utan massiv uppbackning av polisen och deras beskydd hade han aldrig kunnat göra det han gör. Paludan är nämligen inte någon revolutionär och sannerligen inte någon stark kraft. Han och hans gelikar utgör inte någon räddning.

Nordens räddning? Knappast!

Han kanske kan visa upp delar av symptomen, hur illa det faktiskt är ställt, men han kommer aldrig någonsin att kunna lösa problemen. Som kontrajihadist vill han inte ens göra det. Då borde han heller inte utge sig för att kunna det genom sin partiverksamhet.

Nya rasfrämlingar fortsätter att invadera Norden varenda dag. De blir hela tiden fler och fler samtidigt som polisen sänker kraven och blir allt vekare. Tänk när dessa upplopp sprider sig till fler städer. När de sprider sig till landsbygden. Tänk när de få hundra blir tusentals. När tusentalen blir miljoner. Tänk när de inte längre bara ger sig på poliser och islam-hetsande homofiler. När de istället attackerar alla och envar som har nordiskt utseende.

vill det till att DU har gjort allt som står i din makt för att stödja Nordiska motståndsrörelsen så att det faktiskt finns en försvarsorganisation för Norden värd sitt namn. Då vill det till att du gett oss kraft nog till att kunna försvara folk och land istället för att förlita dig på kostymklädda politiker eller HBTQP-certifierade poliser.

Antingen det eller så möter Nordens folk då resultatet av vår passivitet och det kommer sannerligen inte att bli nådigt. Jag kan i varje fall inte se några andra alternativ för Sverige och Norden.

Titel:Koranskändning och brinnande polisbilar Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2022-04-16 Uppdaterad:2022-04-25

Läs också: