1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Bli aktivist i Näste 3!

Motståndsrörelsen i Skåne och Blekinge söker dig kvinna eller man som vill göra ett revolutionärt val 2022.

Vårt land och vårt folks framtid ser alltmer dyster ut för var dag som går.

I september i år är det val. Etablissemanget och deras folkfientliga media kommer då gå på högvarv för att indoktrinera svenskarna med deras folkfientliga och naturvidriga ideologier. Politikerna börjar återigen synas på gator och torg med löften och lovord om att förbättra livet för svenskarna som de försämrat livet för sedan förra valet.

I valet 2022 har dock du som svensk möjlighet att göra ett revolutionärt val genom att rösta på Nordiska motståndsrörelsen. 

Nästeschef Daniel Gerdås sprider Motståndsrörelsens politik.

Nordiska motståndsrörelsen ställer utöver riksdagsvalet upp i Ludvika, Munkedal, Vetlanda och Örkelljunga. Näste 3 söker därför dig, nordisk man eller kvinna som har fått nog av att passivt titta på och istället vill delta och göra skillnad. Vi söker såväl aktivister som medlemmar med ett hjärta som brinner för frihet, överlevnad och kärlek till sitt folk. 

Ständigt, dag för dag, flyttar det korrupta och svenskfientliga systemet fram sina positioner. Sedan valet 2018 så har nätet blivit allt mer censurerat, nationella har råkat ut för alltmer repression och makthavarna har kommit ännu längre i sina ambitioner att totalförbjuda all opposition som hotar den nuvarande världsordningen. Flera länder har förtryckt sina befolkningar med drakoniska Covid-lagar och vaccinpass medan folket blivit matade med underhållning och distraktioner för att inte revoltera eller protestera. Nu när det är valår börjar svenskarna dock återigen ägna en tanke åt politiken som förs och vilken väg de vill att samhället ska gå. 

Det är då som vi ska finnas där och fånga upp dessa missnöjda röster, både innan och långt efter valet. 

Sverigedemokraterna är det största partiet i Örkelljunga och trots det har ingenting förändrats i kommunen. Sverigedemokraterna har här precis som i övriga landet visat att en röst på dem är en röst för att bevara det nuvarande systemet. En röst på SD och övriga halvhjärtade nationella partier är alltså inget alternativ. Ett engagemang i Motståndsrörelsen är den enda revolutionära vägen. 

Har du fått nog av folkutbytet? Då är Motståndsrörelsen det enda valet för dig!

Kampen som Motståndsrörelsen för är livsviktig för vårt folks framtid och ditt engagemang för vår sak betyder mycket. Att vi syns på gator och torg, att vi radikala revolutionärer hörs är av yttersta vikt för våra barns överlevnad. Precis som vid demonstrationen i Stockholm den 22 januari så visade vi och alla andra som är mot vaccinpass att motstånd lönar sig och att det absolut inte är meningslöst med demonstrationer och politiska aktioner – tvärtom. 

Så ta steget in i ledet och hjälp till att förändra framtiden för vårt folk. Gör ett revolutionärt val 2022 – anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen. Bli aktivist hos oss i Näste 3!

Titel:Bli aktivist i Näste 3! Författad av:Cedric Höglund Publicerad:2022-04-22 Uppdaterad:2022-05-07

Läs också: