1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Pär Öberg 1 maj-trollade Sveriges Radio P4

Här kan du höra ljudfilen när P4 trollas av Motståndsrörelsens riksrådsmedlem. Öberg berättar också i en personlig text om hur och varför. Bilden är en skärmdump från sverigesradio.se.

Varje gång jag tänker på att man som arbetande skattebetalare tvångsåläggs med att årsvis betala 1329 kronor i radio- och tv-avgift så slår det mig hur fräckt det är att man alltså per tvång måste betala pengar för propaganda mot vårt folks bästa.

Radio Dalarna P4 är lokalt en populär radiostation som nästan har slagit alla rekord i att sprida desinformation om Nordiska motståndsrörelsen. Man har intervjuat motdemonstranter och låtit politiska motståndare helt fritt och oemotsagda få sprida lögner om oss.

Man pratar mycket OM oss, men aldrig MED oss. Detta är såklart otillåten valpåverkan, sanktionerat av staten dessutom. Skulle någon som helst rättvisa eller etik råda skulle man låta en tilltalad part få chansen att besvara anklagelserna.

Pär Öberg talar under 1:a maj i Ludvika 2018.

När nu 1:a maj närmade sig tänkte jag att det kunde vara bra att få ut lite reklam i lokalradio för vårt torgmöte. Varje fredag har man ett populärt inringningsprogram, Sök och Finn, där man kan efterlysa saker eller tjänster som man behöver. Man kan därefter bli uppringd av människor som kan hjälpa till.

Jag ringde in och sökte efter en porträttfotograf, då jag skulle göra ett kollage tillsammans med mina syskon. Jag var tvungen att ha ett typiskt ärende som jag angav till slussen så att de skulle vilja ha med mig i programmet. Slussen tyckte uppenbarligen att det lät intressant, jag kom med i programmet.

Väl där passade jag på att göra reklam för Nordiska motståndsrörelsens 1:a maj-torgmöte i Ludvika och det var nog inte till programledaren Lars Svans belåtenhet. Han började som den typiska propagandist han är att ta avstånd från våra åsikter. Då Sveriges Radio påstår sig vara opartiska kan man tycka att de borde agera mer opartiskt.

Jag hoppas vi ses i Ludvika på söndag, eller att du tar dig till våra övriga torgmöten i Munkedal eller Vetlanda!

Titel:Pär Öberg 1 maj-trollade Sveriges Radio P4 Författad av:Pär Öberg Publicerad:2022-04-29 Uppdaterad:2022-04-30

Läs också: