1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Film med tal från Motståndsrörelsens 1 maj

Här kommer Motståndsmedias film från det lyckade firandet av arbetarens dag tillsammans med Simon Lindbergs tal i textform.

Filmen baseras på det tal som Motståndsrörelsens ledare skrivit och som han själv höll, men som också med mycket små modifikationer hölls av andra talare i Vetlanda, Munkedal, Örkelljunga, Luleå, Danmark och i Norge. Förutom att större delen av talet finns med i filmklippet kommer det i sin helhet i skriftform nedan:

Idag på arbetarrörelsens högtidsdag väljer vi nationalsocialister traditionsenligt att hylla den vita arbetaren och detta för att vi verkligen tycker att vita arbetare förtjänar att äras och lyftas fram.

1 maj är inte längre en dag när vi måste stå på barrikaderna för kortare arbetsdagar, tryggare anställningar eller rätten till betald semester – nej, alla dessa saker har redan sedan länge införts i Sverige, bland annat med anledning av att Socialdemokraterna kopierade den arbetarvänliga politik som Adolf Hitler redan hade tagit i bruk i Tyskland på 1930-talet.

Förvisso inskränks det här och där på dessa rättigheter. Det blir allt vanligare med visstidsanställningar istället för fasta tillsvidareanställningar. Allt större plats på arbetsmarknaden tas upp av bemanningsföretag som hyr ut personal för att utföra olika tjänster istället för att man får en tryggare anställning direkt av firman. Nya orimliga krav införs för anställningar där det exempelvis krävs sprutor och vacccinationspass eller att du har rätt politiska åsikter. Och visst, med anledning av storfinansens enorma vinster och de tekniska framsteg som gjorts sedan 1919 när 8 timmars arbetsdag infördes borde vi också utan större konstigheter kunna kräva 6 timmars arbetsdag med bibehållen lön.

Men, även om saker alltså skulle kunna vara ännu bättre för arbetarna och även om det absolut finns orosmoln framför oss på horisonten, så vore det ändå fel att säga att arbetarnas situation när det kommer till arbetsvillkor är dåliga idag jämfört med hur det såg ut för 100 år sedan.

Striden för bättre arbetsvillkor är alltså inte lika aktuell nu som då, men att faktiskt ära och hylla arbetaren menar jag idag faktiskt är ännu viktigare än det var för 100 år sedan. De vita arbetarna är nämligen de som byggt detta land. Detta faktum var vida känt förr i tiden, men negligeras idag i alla tänkbara sammanhang. De vita arbetarna får sällan något erkännande alls och aldrig det erkännande de faktiskt förtjänar.

Det var ju faktiskt vita arbetare som byggde våra städer och byar, som avverkade skogen och planterade ny igen, som försvarade vårt folk och land mot fienden. Det var vita arbetare som födde upp generation efter generation med nya vita arbetare, mödrar, krigare och upptäckare. Utan de vita arbetarna i den nordiska historien – utan våra förfäder och deras umbäranden – skulle varken vi eller det här landet ens finnas till idag!

Istället för att lyfta upp dessa arbetarhjältar framhålls det idag ofta som att det är de rika kapitalisternas förtjänst att vi går framåt. Sanningen är dock att när allt kommer kring så är pengar bara ettor och nollor. Det är bara värt något för att vi accepterar dess värde och utan arbetare som utför arbetstjänsterna är pengarna värdelösa. Utan arbetare i blåställ som bygger husen och vägarna, utan bönder som odlar grödorna och föder upp djuren, utan högskoleutbildade arbetare som ger våra barn kunskap i skolan eller tar hand om oss på sjukhusen och många, många fler, så stannar det här landet och det hur mycket pengar vissa människor än har på sina bankkonton på Caymanöarna.

Istället för att lyfta upp de vita ursprungsinvånarna i det här landet framhålls det ofta som att det är de invandrade rasfrämlingarnas förtjänst att vi går framåt. Sanningen är dock att vi klarade oss alldeles utmärkt i Norden innan gruppvåldtäkterna och förnedringsrånen. Vi klarade oss fantastiskt bra utan no-go zoner, rasistanklagelser och rinkebysvenska. Tro det eller ej, men Sverige mådde riktigt bra även utan alla somaliska raketforskare och afghanska hjärnkirurger som kommit hit de senaste åren. Jag vet att det låter häpnadsväckande, men även vita män och kvinnor klarar av att baka pizza och köra taxi!

Vi hyllar idag de vita arbetarna för att det är de vita arbetarna som byggt detta land. För att det är de vita arbetarna som ÄR detta land!

Du kan vara svensk eller finsk. Tysk eller polsk. Serb eller ukrainare eller ryss. Ha blont eller mörkt hår. Blå eller bruna ögon. Det är män och kvinnor av hela den storslagna vita rasens mångfald vi hyllar idag.

Du kan vara rörmokare eller undersköterska. Civilingenjör eller advokat. Du kan vara studerande eller rent av tillfälligt arbetslös. Timanställd eller egenföretagare. Det är män och kvinnor som vill och försöker bidra till samhället och folket och som vill göra rätt för sig oavsett på vilket vis som vi ärar idag.

Klappa er själva på bröstet och var stolta över vilka ni är. Var stolta vita arbetare.

Jag ska dock inte bara tala om positiva saker och framföra hyllningar här idag. Den bistra sanningen är nämligen att det här landet som vi har byggt numera har tagits ifrån oss. Det har stulits rakt framför näsan på oss och getts bort till andra.

Vi har inte längre makten över våra egna liv och än mindre över vad som sker i samhället runtomkring oss. Tryggheten är som bortblåst. Främlingsgängen växer i takt med kriminaliteten som riktas mot oss. Städerna brinner. Allt som är naturligt vänds upp och ned. Det vältras i perversion och dekadens runt omkring oss och de ska ha med våra barn på tåget.

Alla högre värden; styrka, ära, sanning och rätt raderas ut och istället ska det bara finnas slaveri, materialism och missbruk. Gemenskapen vittrar sönder på bekostnad av egocentrism.

Faktum är till och med att vi vita arbetare i detta nu håller på att bytas ut. Vita arbetare ska inte längre få finnas till.

Anledningen till det pågående folkutbytet, ja folkmordet för att tala klarspråk, är för att makten vet. Eliten fruktar er folkkamrater. Herrarna på de allra högsta hästarna skakar av rädsla när de tänker på att vi vita arbetare fortfarande besitter möjligheten att kunna ta tillbaka vårt land!

Vi kan avsätta förrädarna. Vi kan göra parasiterna maktlösa. Vi kan skicka hem främlingarna.

Vi kan återigen bli herrar i vårt eget hus. Vi kan återinföra folkgemenskap, heder och sunt förnuft.

Går vi dessutom i nationalsocialismens tecken finns det inga gränser för vad vi kan åstadkomma. Vi har då rent av potentialen att skapa världens främsta nation!

Vi måste bara förstå att vi faktiskt kan. Att vi tillsammans har kraften som behövs. Att vi faktiskt inte längre måste ha det som vi har det. Att makten tillhör oss om vi bara bestämmer oss för det. Sedan när vi väl förstått det. När vi väl bestämt oss. Ja då måste vi ta upp den där knutna näven ur byxfickan, gå samman, organisera oss och börja ta tillbaka. Börja SLÅ tillbaka!

Vita arbetare – ni har kraften att förändra inom er. Det var vi som byggde detta land. Vi kan ta tillbaka detta land!

Om inte för er egen skull så för våra barn och barnbarns. För att det fortfarande ska kunna finnas vita arbetare också i framtiden!

Vi som står här idag heter Nordiska motståndsrörelsen. Vi är kanske den enda organisationen i Norden som verkligen värnar vita arbetare. Vi kämpar för er varje dag. Men hur enträgna, offervilliga och hårt arbetande vi än är så kommer vi inte klara detta ensamma. Vi behöver också er vid vår sida.

Kom med oss och arbeta. Kom med oss och kämpa. Kom med oss och ta tillbaka det som rätteligen är vårt.

För vad vänstern än skriker om så är detta VÅRA gator. Vad än förortsgängen snackar om så är detta VÅRA städer. Vad än storfinansen påstår så är detta VÅR mark och VÅR natur. Ludvika är vårt. Ja, det här är vårt land och NU är det hög tid att vi tar det tillbaka!

Titel:Film med tal från Motståndsrörelsens 1 maj Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-05-09 Uppdaterad:2022-05-10

Läs också: