1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Intervju med The National Socialist Creators Club

Daniel Zakal och Friendly Father från National Socialist Creators Club intervjuas om senaste numret av deras tidning "National Socialist", som fokuserar på Nordiska motståndsrörelsen.

Ursprungligen publicerad på Nordicresistancemovement.org.

National Socialist Creators Club gav nyligen ut det andra numret av deras NSCC Magazine National Socialist, som har Nordiska motståndsrörelsen som huvudämne. Här pratar vi med två av männen bakom NSCC, chefredaktören Daniel Zakal och huvudkonstnären Friendly Father, för att få veta mer om dem och deras arbete.

Detaljer om var man kan köpa tidningen finns i slutet av denna artikel.

Hej Daniel! Skulle du kunna börja med att berätta lite om dig själv och ditt arbete i den nationella rörelsen?

Jag heter Daniel Zakal. Jag är för tillfället bosatt i USA i delstaten Pennsylvania. Jag fyller 27 i år. Jag har en kandidatexamen från Pennsylvania State University och tjänstgör i den amerikanska militären som reservist.

Jag är en av huvud- och medgrundarna av National Socialist Creators Club och Invisible Empire Publishing (IEP) tillsammans med den nationalsocialistiska digitala konstnären Friendly Father. Min nyckelroll i dessa två organisationer är att vägleda och säkerställa att varumärket och världsbilden bakom organisationerna ligger på en nationalsocialistisk grund. Varje avvikelse från den centrala nationalsocialistiska världsbilden avvisas omedelbart med en nolltoleransstrategi.

Jag är också chefredaktör för IEP och NSCC Magazine. Redigeringen jag gör består av att se till att all text uppfyller riktlinjerna för innehåll och stil, sätta och samordna deadlines för att säkerställa att publicering sker i tid, kommunicera och samordna med tidningens externa skribenter, bedriva research om framtida publikationer för att se om de uppfyller IEP-standard, översättning av tyska originaldokument till engelska med hjälp av några tysktalande kamrater, revidering av texter för stycke- och meningsnivåfrågor som flöde, syntax och grammatik. Varje titel jag arbetar med kan ta 1-2 månader att färdigställa, speciellt när jag arbetar med flera samtidigt.

Från den tidigaste ålder jag kan minnas har jag alltid sagt rakt ut vad jag tycker och tänker och jag hade alltid föreställningar som gick mot det etablerade samhället, det vill säga trosuppfattningar som helt enkelt kunde karaktäriseras som en solid nationalsocialistisk ideologi. Under min gymnasietid var jag engagerad i att bekämpa lögnerna och söka sanningen i allt från ideologi, politik, filosofi och religion. Jag brydde mig inte om att sanningen jag studerade kunde såra någons känslor. Jag har alltid stått för det som är sant, oavsett vad.

Jag upptäckte att många av mina kamrater var status quo-får utan något kreativt eller konkret sätt att hantera den politiska, sociala och ekonomiska strukturen i USA. Drastiska åtgärder behövde vidtas. Det fanns bara ett problem: De flesta av mina klasskamrater ville förbli omedvetna om rasproblemen i USA, trots att de innerst inne visste exakt vad problemet var. De fruktade förföljelsen som kunde komma om de uttalade kritiska ord mot det socialliberala status quo, och det är förmodligen en av huvudorsakerna till att många bara har ett dåligt pavlovskt svar till oss. Jag visste bara aldrig vid den tiden att det jag trodde på då och bekänner mig till djupt idag, uppfanns av Adolf Hitler och kallas nationalsocialism, eller vårt universums naturliga väg och dess eviga naturlagar.

Mitt andra år på gymnasiet skulle vara den avgörande faktorn som fick mig att fortsätta på denna väg, vilket jag är uppriktigt tacksam för. Under en AP-historielektion (amerikansk historia från 1491 till idag. Red. anm.) om Förintelsen och massmordet på judarna, frågade jag helt enkelt varför en regim som var fast besluten att döda alla judar skulle slösa tid på att leverera kläder, raka huvuden och husera dem. Jag frågade också varför de ens brydde sig om att mata dem till nackdel för krigsansträngningen i en tid av svält och ransonering. Om de hellre ville se dem alla döda skulle de såklart istället ha låtit dem dö. Jag tog sedan upp nonsens om hur Zyklon B-piller inte skulle ha kunnat bli till gasform eftersom Polen, varken på vintern eller sommaren når tillräckligt höga temperaturer för att dessa piller ska bli till gas av sig själva, och om de ändå hade blivit till gas så skulle de helt enkelt ha blivit potentiellt väldigt brandfarliga på grund av de fruktansvärt varma högeffektiva glödlamporna som användes.

Historieläraren sa prompt att jag ”talade som en nazistsympatisör” och då svarade jag: ”Så tänk om jag är det?”. Jag skickades sedan ut ur rummet och in till rektorns kontor där jag fick veta att det jag sa var ondskefullt. Medan jag blev tillrättavisad vägrade jag att backa från mina argument och jag fortsatte att försvara min åsikt. Således fortsatte jag att söka efter fler lögner om det nationalsocialistiska Tyskland. Först efter att ha läst Min kamp och många andra böcker om nationalsocialism insåg jag att det jag visste och trott på under hela mitt liv stämde överens med vad Adolf Hitler beskrev i sin nationalsocialistiska världsbild. Från och med då upptäckte jag att jag var en naturligt född nationalsocialist!

Jag fortsatte att studera och gick igenom allt nationalsocialistiskt. Jag skrev ned tankar och idéer i min dagbok och gjorde anteckningar på allt jag lärt mig och studerat. Detta har jag fortsatt med från 2012 fram tills idag då det nu har fått en formell och tryckt form som heter National Socialism: Our Struggle.

Runt augusti 2017, ungefär samtidigt som Unite the Right Rally i Charlottesville, Virginia, blev jag allt mer aktiv inom miljön. Det var här jag insåg att jag inte var den ende som visste att detta verkligen var den enda rätta vägen. Jag gick med i onlinegemenskaper som letade efter seriösa och ivriga nationalsocialister. Det fanns många grupper att välja på, även om ingen fanns i mitt närområde. Så jag höll kursen med nätgemenskaperna, där jag diskuterade mina verk och idéer om att förvandla mina dagboksanteckningar till en bok eller guide för andra så att de kan följa den sanna världsbilden och livsstilen som en nationalsocialist borde följa och förstå.

Jag arbetade med dokumentet tills jag var nöjd med det. 147 sidor – vilka fantastiska saker du kan uppnå med bara Microsoft Word. Jag skrev under pseudonymen ”Iron Eagle”. Jag spred sedan texten så att andra kunde hitta den rätta vägen till att bli en sann och sund nationalsocialist. Jag hittade till American Nazi Partys hemsida och dess kontaktformulär. Jag fyllde i formuläret och beskrev mitt arbete och vad jag erbjöd som en gratis källa till information om grunderna i nationalsocialistisk ideologi. Jag fick så småningom ett mejl från en av representanterna vid den här tiden för ANP där de bad om att få se mitt arbete. Jag skickade iväg det. Ett par veckor gick och jag fick ett mail om att ordföranden godkände dokumentet och hade lagt upp det på deras hemsida. Man kan fortfarande hitta min första upplaga av National Socialism: Our Struggle där.

Ett urval av publikationer från Invisible Empire Publishing.

Hej Friendly Father! Skulle du kunna börja med att berätta lite om dig själv och ditt arbete i den nationella rörelsen?

Jag arbetar under namnet Friendly Father och jag är en ung man som tror helhjärtat på vår kamp i dess många former.

Jag växte upp i en övervägande vit stadsdel och gick på en nästan helt vit skola. I den skolan och i det grannskapet kände vi varandra som tyska, irländska, italienska och så vidare. Vi blev medvetna om var vi kom ifrån och vilka våra etniska seder var. Vi var motsatsen till rotlösa. Vi lärde oss om identitet i en positiv atmosfär. Tro det eller ej, den här uppväxten var möjlig i New York för inte så länge sedan.

När platsen där jag växte upp förändrades, blev en ”rasmässig mångfald”, och jag var tvungen att gå i flera icke-vita offentliga skolor med judisk personal, observerade jag motsatsen till min uppväxt och jag äcklades av de proto-politiska idéerna som dessa skolor förfäktade. Jag började grundlägga mina egna politiska idéer. Jag var rasmedveten, men fann mig också attraherad av libertarianism och såg det då som det enda alternativa alternativet för en ung man som hade börjat fundera kring politiska frågor.

Min första politiska ”handling” som ung, men begåvad artist, var att göra politiska memer som speglade mina åsikter och dela dem i 4chans politiska forum. Många människor attraherades av idéerna och det visuella. Höjdpunkten av denna upplevelse för mig var att titta på videor av Antifa-kommunister som slogs mot vita patrioter som viftade med flaggor och använde mina slagord trots att de bodde i motsatta delen av landet från mig. Jag insåg att jag var otroligt effektiv på att kommunicera politiska idéer genom visuell propaganda, och att det gav nog stark resonans för att bli handling i verkligheten.

Min övergång till uppriktig nationalsocialism var lätt och naturlig. Jag hade sett att de judiskledda kommunisterna och de svarta rasagitatorerna aldrig skulle lugna ned sig om vi bara hade en rationell diskussion om liberala rättigheter med dem. De vill göra upp med oss, vita människor. Jag brydde mig inte längre om att ge ”rättvisa” till människor som aldrig skulle ge oss detsamma. Jag visste att det var vår ras som gjorde oss till de vi var och gav oss vår speciella välgörenhet och hedervärda karaktär. Jag visste hur en rättvis regering skulle se ut, och det var nationalsocialism. Jag skulle inte kalla det så förrän jag läste Min kamp, där en man hundra år före mig skulle säga alla saker, till slutet och mer därtill, som det hade tagit mig så lång tid att sätta ihop på egen hand. Det var sant eftersom det byggde på en levd verklighet, inte på lärda judars fantasifulla oärliga språk.

Idag ser jag mitt arbete för rörelsen i första hand som ’legitimerande och mainstreaming’ för nationalsocialistiska organisationer genom estetik och varumärke. Jag har gjort olika nivåer av denna typ av arbete för nästan alla populära moderna nationalistiska organisationer. Min roll är att ge en professionell framtoning som legitimerar och uppmanar utomstående, utan att någonsin offra eller dölja vår världsbild, våra symboler eller våra hjältar.

Mitt arbete är främst som en av de många talangfulla kreativa tillgångar som finns tillgängliga för aktivistorganisationer genom NSCC, gruppen jag grundade tillsammans med Daniel, som jag skulle beskriva som en frilansande marknadsplats enbart för nationalsocialister. Jag är också den ledande visuella designern för Invisible Empire Publishing, ett förlag som exklusivt och uttryckligen producerar nationalsocialistiska verk, gamla som nya, som de andra dissidentförlagen inte kan eller vill släppa.

Jag är mycket nöjd med att utgivningen av den senaste NSCC-tidningen är med och sponsrar Nordiska motståndsrörelsen, dit alla intäkter också kommer att gå. Det arbete jag kan utföra med de två organisationerna tillsammans med Daniel uppfyller alla mina kreativa behov. Det hjälper mig att utveckla mina konstnärliga färdigheter och låter mig tjäna och representera vårt folks kall efter hjältemod, så att vi återigen kan vara den suveräna kraften i våra länder.

Ett exempel på Friendly Fathers konstnärliga arbete.

Friendly Father, du har en mycket distinkt konststil. Var får du din inspiration ifrån?

Jag tycker om att tänka på mina konstverk som en kombination av klassiska krigsaffischer och populär reklam, ibland med en touch av dramatisk film. Men för att vara helt ärlig, ”stilen” i min konst är för det mesta inte i mina tankar. Grafisk design är skoningslöst pragmatisk. Till skillnad från alla andra former av modern konst har den ett funktionellt syfte förutom att uttrycka konstnärens ”unika individualitet”. Vidare, till skillnad från majoriteten av modern konst, är det estetiska elementet en vetenskap och oftare än inte en praktik i problemlösning, ett pussel.

Jag experimenterar oftast väldigt lite. Det finns regler som, om de följs, ger en attraktiv bild som effektivt kommunicerar ett budskap. Detta leder ofta till stor bestörtning för vänster- och liberala konstnärer som vet detta, men som ändå hävdar att estetisk kvalitet är subjektiv och att konst handlar om självuttryck framför allt. Missförstå mig inte, jag tycker om uttrycksfull konst och har preferenser. Jag gör inte ”vaporwave”, någon annan typ av cyber- eller glitchinspirerade teman i mitt arbete, eftersom det har gjorts så ofta i vår politiska sfär. Jag vill inte heller göra något som framställer oss som ”onda” eller illvilliga.

Under mina tidigare år skapade jag traditionell mellankonst som liknar Ed Roths eller David Firths stilar, motsatsen till den typ av saker jag skapar idag. Detta visar att mitt mål nu inte är att göra konst som representerar mig personligen, utan snarare att representera och tjäna det mycket större, kollektiva vita medvetandet.

Kan du berätta mer om NSCC? När grundades ni, vad arbetar ni med och vilka är era mål?

National Socialist Creators Club grundades för nästan ett år sedan. Vi är en ung organisation, men en som definitivt kommer att stå emot tidens tand. Våra medlemmar och sympatisörer är de bästa inom sina respektive discipliner och aktiviteter. För närvarande fungerar vi som en frilansande marknadsplats exklusivt för nationalsocialistiska kreatörer och aktivistorganisationer och som ett centralt organisatoriskt nav för rörelsens projekt.

Vår samlade produktionskapacitet är för stor för att listas på ett fullständigt sätt, men en kort översikt skulle vara följande: Produkttillverkning, traditionell och digital bildkonst, film- och videoproduktion, kreativt och historiskt skrivande, musik- och ljudproduktion. Även om vi har ett litet intresse av att sätta vår prägel på alla våra enskilda medlemmars skapelser och samarbeten, råder det ingen tvekan om att mycket av det populära innehållet och de produktioner som den större rörelsen drar nytta av är möjliggjorda av den inre marknaden och det nätverk som erbjuds av NSCC.

NSCC Magazine National Socialist är vår flaggskeppsprodukt och den enda produkten som för närvarande representerar organisationen som helhet. NSCC Magazine kom till av flera skäl: för att ge läsaren intellektuellt och avslappnat nationalsocialistiskt innehåll, för att visa upp projekt och konstverk skapade av våra medlemmar, och viktigast av allt; för att lyfta fram och stärka en vald aktivist eller organisation som främjar den nationalsocialistiska saken på ett sant och positivt sätt. NSCC Magazine kommer alltid att vara ett ideellt initiativ där alla intäkter doneras till vår utvalda aktivist eller organisation.

Utöver vår kreativa produktion välkomnar vi ledare och representanter för populära organisationer så att våra skapare och interna ledarskap kan vara mottagliga för aktivistiska kampanjer, samt skapa den nödvändiga dialogen för att lyfta fram och främja deras insatser. Det gläder oss att kunna arbeta direkt med elitorganisationer som Nordiska motståndsrörelsen, och vi utökar denna aspekt av vår organisation med tidningen och andra framtida projekt.

Det senaste numret av NSCC Magazine fokuserar på Nordiska motståndsrörelsen. Varför valde ni att dedikera detta nummer till vår organisation?

Nordiska motståndsrörelsen är den pittoreska visionen av vad Adolf Hitler uppnådde innan han tog makten i Tyskland. Nordiska motståndsrörelsen är en av de mest framgångsrika nationella rörelserna hittills. Vi ser den ära, tapperhet, mod, organisationsförmåga, ärlighet och tillit som Motståndsrörelsen är ett exempel på. Vi ser att Nordiska motståndsrörelsen har skapat en närmast perfekt modell för nationalsocialistiska organisationer, som nästan alla organisationer borde försöka att kopiera.


Dessutom speglar Nordiska motståndsrörelsen oss själva, en självsäker och stolt nationalsocialistisk organisation. Medan andra organisationer drar sig, använder andra begrepp och ofta gör sina avsikter tvetydiga, gör Nordiska motståndsrörelsen det tydligt. Vi vet vad en nationalsocialist är, hur ett nationalsocialistiskt ledarskap ska se ut, och det lämnar inget utrymme för ”kompromisser”.

Bortsett från Motståndsrörelsen, vilka andra grupper och personer runt om i världen ser ni som positiva för vår sak?

Friendly Father: Jag har blivit en stor anhängare av alla strategier, och vi har mycket på gång i år, så jag är ledsen om läsarens favoritaktivister inte nämns. Vi är amerikanska och det är därför svårt att lära känna organisationer utanför USA på ett meningsfullt sätt. Med det sagt, naturligtvis älskar vi Thomas Sewell och australiensiska National Socialist Network, som vårt första nummer av National Socialist handlade om. Thomas Sewell har en klarhet och ett allvar över sig som är oöverträffat.

Patriot Front gör en stor och offentlig demonstration av styrka, disciplin och antal. Och vem gillar inte den djärva americana-estetiken?

NSC-131 är en unik typ av organisation och jag är glad att de finns. Det är säkrare att vara en vit person i New England-området tack vare dem. Innan NSC-131 var Antifa-ligister ohämmade i att terrorisera vita människor och var inte rädda för motreaktioner. Det är bra att se en grupp som inte bara är defensiv utan också antagonistisk mot dem som försöker skapa en fruktansvärd tillvaro för den vanliga vita personen.

På tal om den vanliga vita personen, de olika White Lives Matter-nätverken är de mest inbjudande aktivistkampanjerna i Amerika och Europa. Det är fantastiskt att se både män och kvinnor i alla åldrar träffas för att sprida budskapet om vit solidaritet. WLM är till för både heltidsaktivister och den genomsnittliga mannen eller kvinnan som är trött på att sitta vid sidan av.

Jag uppskattar också arbetet i de mer så kallade ”kostym- och slipsorganisationerna”. National Justice Party med flera engagerar sig i en taktik som jag är mycket bekant med som före detta libertarian. I Amerika har tredje parter nära noll chanser att någonsin inneha ämbeten, men vad de kan göra framgångsrikt är att pressa vanliga politiska partier, talking heads och mediakorrespondenter att anta deras politik och diskussionspunkter. Det är en modig strategi, men de har sett verklig framgång i sina ansträngningar. Jag skulle inte bli förvånad om politiker och mediapersonligheter tvingas svara direkt på NJP:s uttalanden under de kommande åren. Jag säger ”med flera” eftersom de är mycket fler än de män som har setts hålla tal. Liksom NSCC är de ett enormt nätverk av bland annat kreativa människor och systerorganisationer.

Slutligen vill jag lägga till de fantastiska människorna på Will2Rise/RAM, jag har haft nöjet att arbeta med deras ledning i olika projekt. De är den perfekta balansen mellan action på gatunivå med de aktiva klubbarna och kreativa insatser som Media2Rise och kläderna de skapar. Förvänta dig fantastiska saker från dem inom en snar framtid.

Vad fick er att välja att producera en tryckt tidning snarare än en onlinepublikation i vår alltmer digitala tidsålder?

Friendly Father: Daniel och jag är unga killar. Digitalt innehåll är mycket mer allmänt distribuerat och bekvämt. Och ändå tjänar det ett syfte och säger något om vårt engagemang för vårt arbete. Att vara tryckexklusiv betyder att det enda sättet att upptäcka innehållet är att stödja våra utvalda aktivister. En tryckt tidning kan inte piratkopieras och delas. Det tillåter dig inte att vara en del av det utan ett verkligt bidrag.

Det kommer förvisso med nackdelar, men i det här fallet är syftet tydligt: Var en del av rörelsen du tror på. När du håller en NSCC-tidning i handen döljer du inte längre innehållet som representerar dina ideal i de mörka sprickorna i telefonens lagringsutrymme. Denna kamp är inte en politiskt inkorrekt meme som man skrattar åt och sedan lägger åt sidan – det är kampen för vårt folks liv, man bör agera därefter!

Daniel, du är som du nämnde tidigare också författare till boken National Socialism: Our Struggle. Kan du berätta lite mer om boken och varför du skrev den?

National Socialism: Our Struggle är en bok som alla kan läsa, inklusive fienden. Det är ett budskap till vårt folk för att förstå nationalsocialismen och sätta stopp för det blinda okunniga hatet och stigmatiseringen mot oss. National Socialism: Our Struggle skapades först av mina enkla anteckningar i min dagbok. Dessa blomstrade sedan upp till vad många har beskrivit som ett nästan komplett uppslagsverk över nationalsocialismen.

Syftet med boken för mig var att säkerställa att nationalsocialismen kunde leva vidare i ett fysiskt medium som Min kamp, men med de kompletterande orden från andra högt uppsatta nationalsocialister från Tyskland under 1930-talet. En annan anledning till att jag försökte skapa den här boken var för att många människor inte har någonstans att börja när de blir nationalsocialister eller vill bli det. Man bombarderas helt enkelt med uppmaningen att läsa runt 15 böcker för att bli redo. Men dessa böcker ger verkligen ingen struktur för att lära eller vägleda dig till att bli en bättre nationalsocialist eller veta hur du faktiskt blir det. Så vad som händer är att de hamnar i så kallade nationalsocialistiska chattrum och blir korrumperade av oärliga människor som påstår sig vara sanna nationalsocialister.

Så det primära målet med boken är att hjälpa de som är nya och/eller oerfarna att bli bättre och bli mer kunniga om den världsbild de följer. Boken kan också läsas från vilken utgångspunkt som helst. Om du har en fråga, hitta svaret på innehållssidan och läs därifrån. Jag har också designat den första volymen för att fungera som en vägledning för nykomlingar. Syftet är att svara på de vanligaste frågorna som de flesta har i början. Jag vill verkligen att den ska lära ut, upplysa, möjliggöra och föda upp mer genuina och ärliga nationalsocialister och förhoppningsvis skapa framtida potential för andra rasallierade i kampen mot de fysiska onda krafter vi känner alltför väl.

Boken täcker flera ämnen, allt från ideologi, fysisk träning, ras, filosofier, hur man kan presentera sig själv, hur man tänker vad vi är och vad vi inte är, ekonomi, att skingra myter, de fallnas ära, utvidgning av den nationalsocialistiska världsbilden, attityder till religion, skildring av våra symboler, demonstration av SS:s läror och allmänt att hjälpa alla att förstå essensen av nationalsocialism och vad det egentligen innebär att vara nationalsocialist.

National Socialism: Our Struggle är för närvarande i sin andra upplaga och anses vara Volym 1. Från och med nu har boken utökats kraftigt sedan debuten av Edition 2 i juli 2020. Så fort jag gav ut boken gick jag direkt på för att utöka den. Jag har för närvarande en planerad uppsättning av 5 eller 6 volymer av National Socialism: Our Struggle under arbete och planerar att ha den klar under våren 2023. Nästa släpp kommer att betraktas som nummer 3, men kommer att bestå av fler fysiska exemplar på grund av hur stor skulle boken vara om den inte var uppdelad i flera volymer?

De många böckerna i volymen som utgör National Socialism: Our Struggle kommer att ha omslag skapade av Friendly Father. Jag hoppas att böckerna inte bara ska ses som en informationskälla och en fysisk nationalsocialistisk databas, utan också betraktas som ett konstverk som du stolt kan visa upp i ditt hem. Varje omslag kommer att vara annorlunda och kommer att spegla den nationalsocialistiska andan och viljan.

Om möjligt kan jag försöka ge ut en specialupplaga av boken som innehåller allt. Jag tror att jag skulle kalla den The Great White Book, och den kan bli 1 000 sidor totalt om vår partner tillåter den bindningsstorleken. Framgången med detta arbete är mitt livs uppdrag. Det kommer alltid att finnas uppdateringar för nästa upplaga efter den har släppts.

Har du stött på några hinder som dissidentförläggare med antingen tidningen eller din bok?

Daniel: Ja, jag har haft problem med att få Nationalsocialism: Our Struggle tryckt. Jag har dock gjort första och andra upplagan som en gratis PDF, som kan laddas ned från bokens huvudtelegramkanal, där jag även skickar uppdateringar till min nästa upplaga. Redan i augusti 2020 började jag undersöka möjligheterna att få boken till fysiskt tryck tack vare stor efterfrågan. Mestadelen av kritiken på PDF-versionen var positiv, förutom en sak: folk vill ha fysiska kopior.

Så jag startade ett egenutgivet äventyr med många förlagssajter och företag. De flesta etablerade förlag vägrade att publicera mitt verk. Efter att ha mailat och ringt ett 15-tal förlag kontaktade jag egenutgivare och print-on-demand-företag. Jag provade några print-on-demand-sidor, men bara en verkade fungera på kort sikt, och det var Lulu. Tyvärr tog Lulu ned mitt arbete och avslutade mitt konto efter bara några månaders tryckning av mitt arbete för följare över hela världen.

Efter att den judiska maffian och deras lakejer lade ned mitt arbete på Lulu, började jag igen på jakt efter ett företag som har global räckvidd och som inte hade något emot att skriva ut mitt innehåll. Jag hade inte bara svårt att trycka mitt arbete, jag upplevde också en del kritik från så kallade nationalsocialister i nätgemenskapen, där de sa att jag inte skulle sälja boken för någon form av inkomst. För mig ska ingen organisation ses som en välgörenhetsorganisation och inget arbete ska utföras utan belöning.

Jag hittade så småningom ett print-on-demand-företag baserat i USA som var öppet för att publicera mitt arbete eftersom de stödjer andra åsikter och tror på rättigheterna till First Amendment i USA. De uppmuntrade mig också att fortsätta mitt arbete.

National Socialism: Our Struggle har hjälpt Friendly Father och mig att bygga The Invisible Empire Publishing Company. Vi kan ta våra hjältars ord och föra dem till 2000-talets läsare med den respekt och värdighet de förtjänar. Nationalsocialismen lever vidare genom oss alla. Ju fler av vårt folk som vaknar upp och skapar i Adolf Hitlers namn, desto längre kommer Führern att fortsätta leva kvar i var och en av oss i generationer framöver!

Kan ni berätta vad NSCC arbetar med just nu och vad era planer är framöver?

Friendly Father: Med det här numret av NSCC Magazine kommer en kort paus för officiella projekt. Våra medlemmar kommer fortsätta att samlas och samarbeta i sina projekt, av vilka det finns några jag är medveten om som kommer att tillkännages via våra kanaler när de gör sig redo för presentationen. Denna återgång till ”business as usual” ger mig också möjligheten att sätta ihop ett häftigt och hemligt släpp som jag har velat börja med i över ett år nu, så håll ögonen öppna efter det. Jag påminner också hela tiden Daniel om att jag vill ha 3:e upplagan av National Socialism: Our Struggle. Han försäkrar mig att ett releasedatum står i närtid, så det är jag glad för.

… Och självklart kan du förvänta dig ytterligare nummer av NSCC Magazine!

Seger för kreativt arbete!

National Socialist Magazine kan köpas på Dissident Minds hemsida (NSCC:s favoritbutik), samt på Amazon och Barnes and Noble. NSCC har valt att donera alla intäkter från tidningsförsäljningen till Nordiska motståndsrörelsen, vilket gör detta till ett utmärkt sätt att stötta oss och visa din uppskattning till skaparna på NSCC. NSCC kan också följas på Telegram.

Titel:Intervju med The National Socialist Creators Club Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-05-20 Uppdaterad:2022-05-22

Läs också: