1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Gör ett revolutionärt val istället – Offentlig aktivitet i Ludvika

Aktivister från Näste 5 var under lördagen på plats i Ludvika för att dela ut ett folkvänligt budskap inför det stundande valet.

Lördagen den 21 maj tog sig ett antal aktivister till olika platser i Ludvika för att hålla offentliga flygbladsutdelningar i och runtomkring staden. Dagen bjöd på en hel del folk som ville ta del av våren och det Ludvika har att erbjuda. Offentlig aktivism bedrevs vid Loppis Hammarbacken, i Ludvika centrum och vid handelsområdet på Lyviksberget. 

Nästet valde denna gång att fortsätta med den valkamp som hade sin uppstart i samband med firandet av 1 maj. Detta gjordes genom det nya flygbladet ”Ett revolutionärt val” som uppmanar läsaren att göra ett revolutionärt val istället och sluta försöka reformera systemet genom parlamentariska rörelser.

De senaste decennierna har vi sett diverse olika nationalistiska partier komma och gå under tiden som Sverigedemokraterna liberaliserats till oigenkännlighet och idag inte ens kan kallas svenskvänligt.

Detta har skett samtidigt som Sverige förvandlats till den mångetniska och antikulturella sörja det utgör idag, där nästan var tredje invånare har utomnordisk bakgrund och där kulturmarxismen upplöst i stort sett alla naturliga normer.

Om det nu ens någonsin gick att bara rösta på politiker för att få till en förändring, är det i varje fall alldeles för sent nu. Vi behöver mer handling och färre fagra ord. Vi behöver skapa något nytt och sluta reformera!

Flygbladet ”ett revolutionärt val”

Aktiviteten löpte på i ett bra tempo och flygbladen gick åt. Under själva utdelandet av flygbladen höll aktivisterna sporadiska och även lite längre diskussioner med både positivt och negativt inställda förbipasserande. Dagen bestod av alltifrån enstaka okvädningsord till människor som höll med i aktivisternas samhällsanalys. 

Efter att Ludvika fått besök under de mest folkfyllda timmarna valde deltagarna att avsluta aktiviteten och säga sina farväl för denna gång.

Titel:Gör ett revolutionärt val istället – Offentlig aktivitet i Ludvika Författad av:Naste 5 Publicerad:2022-05-23 Uppdaterad:2022-05-23

Läs också: