1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Torgmöte i Skellefteå med anledning av våldtäkt på tioårig flicka

Med anledning av det vedervärdiga övergreppet från en afrikan så tog Nordiska motståndsrörelsen till gatorna.

Lördagen den 16 juli samlades aktivister och medlemmar i Skellefteå för att hålla ett torgmöte i staden.

Anledningen till detta var den fasansfulla och brutala våldtäkten och mordförsöket en afrikan begick mot en 10-årig flicka, som fortfarande ligger nedsövd på intensivvårdsavdelningen till följd av attacken. En djupt tragisk händelse som väckt många känslor i samhället, och ett kvitto på de depraverade och förgörande konsekvenser massinvandringen för med sig i sina mörka svallvågor.

Flygbladet som delades ut.

Man samlades i de centrala delarna av Skellefteå med fanbärare och delade ut speciellt framtagna flygblad om händelsen. För att väcka uppmärksamhet hos de förbipasserande spelade man även upp nationell musik ur högtalare, med Motståndrörelsens egna trubadur Henrik Pihlström som den mest utmärkande artisten.

Nästeschef Daniel Byström höll ett brandtal inför den mängd Skellefteåbor som befann sig på platsen. Inledningsvis handlade talet om att han själv, som många andra i samhället, är förbannade över det vansinnesdåd som inträffat. Men istället för att bli arg och fokusera på enstaka störda individer så bör man rikta sitt hat mot dem som rättmätigt förtjänar det: de styrande politikerna. Det är politikernas beslut som möjliggjort detta, och otaliga andra, övergrepp på medlemmar av vårt folk!

Med kraftfull stämma basunerade han ut att dessa politiker är inget annat än folkförrädare och förbrytare som vanstyrt Skellefteå kommun till den milda grad att kvinnor och barn inte vågar röra sig på gatorna längre. Även fördes poängen fram att det sällan är politikernas egna barn som offras på mångkulturens altare, men de verkar inte ha några problem med att skicka valboskapen in i den mångkulturella skärselden.

Daniel Byström framför sitt tal.

Den sista delen av talet riktade sig till folket som borde vara trötta på att knyta näven i fickan och inte vågar gå från missnöje till handling, utan istället är rädda för vad folk ska tycka och vilka konsekvenser som kan komma av att ansluta sig till våra led. Men, poängterade han, detta är inte att vara rädd på riktigt. Riktig rädsla är att som en 10-årig flicka i en lekpark bli överfallen av en afrikan, som med bestialiskt våld höll på att få henne bragd om livet, samtidigt som hon skändades på otänkbara sätt.

Han avslutade talet med att fråga om åhörarna trodde att deras löjliga rädsla var någonting i jämförelse med den rädsla som flickan upplevde. Om svaret var nej, så är det enda värdiga alternativet att ansluta sig till den revolutionära kampen för att säkra en fortsatt existens för våra kvinnor, barn och hela folket.

Aktiviteten var mycket lyckad och samtliga flygblad som hade tryckts upp blev snabbt emottagna av förbipasserande. Många stannade och talade med aktivisterna och responsen var överväldigande positiv. Ett fåtal undantag fanns, som ett par som gick fram mycket aggressivt mot aktivisterna, men snabbt lugnade ned sig efter samtal med dessa. Polisen dök också upp på platsen, men deras närvaro begränsades till att förklara för en förvirrad stackare att även invandringskritiker har yttrandefrihet i landet, för närvarande.

Byström höll sitt tal en andra gång för ny publik, och det var lika effektivt som första gången. När aktiviteten var avslutad var samtliga mycket nöjda över en lyckad aktion, innan man med kamratliga hälsningar tog avsked från varandra för denna gång.

En fråga som tål att upprepas: är du trött på att vara rädd och knyta näven i fickan varje gång sådant här händer? Anslut dig då till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Titel:Torgmöte i Skellefteå med anledning av våldtäkt på tioårig flicka Författad av:Naste 6 Publicerad:2022-07-16 Uppdaterad:2022-07-18

Läs också: