1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

”Inga pedofiler på Sveriges gator” – massiv banderolluppsättning i Stockholm

Under vecka 31 gick Stockholm Pride av stapeln. Med anledning av detta höll Näste 1 en större banderollkampanj i och runt staden. Givetvis hade inte budskapet på banderollen något med "regnbågs-veckan" att göra.

Motståndsrörelsens aktivister valde den specifika veckan för att få maximal uppmärksamhet då många personer rör sig i Stockholm under veckan, bland annat de annars så ljusskygga partiledarna för de flesta riksdagspartierna, tillsammans med flertalet företrädare för statliga myndigheter.

Medlemmar och aktivister i Motståndsrörelsens Näste 1 valde under flera av veckans morgnar att bege sig ut för att sätta upp banderoller med budskapet – ”Inga pedofiler på Sveriges gator!” – över och utefter vältrafikerade vägar runtom i Stockholm.

Flera reaktioner från bilister hördes redan innan banderollerna kommit på plats och budskapet syntes, vilket visar på att nästets medlemmar lyckats bra med att nå en igenkänningsfaktor efter de flera hundratals banderoller som satts upp under lång tid.

Kom med i kampen och gör skillnad. Inga pedofiler på Sveriges gator!

Titel:”Inga pedofiler på Sveriges gator” – massiv banderolluppsättning i Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2022-08-18 Uppdaterad:2022-08-19

Läs också: