1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Valkampen i Örkelljunga fortsätter för fullt

De skånska aktivisterna trängde undan 8-klövern i Örkelljunga med en heldag av aktivism.v

På lördagen ekade nationalsocialistisk musik på gatorna samtidigt som medlemmar och aktivister spred budskapet utanför varje affär i centrum.

På Stortorget i centrala Örkelljunga där borgare, folkförrädare och centerpeddon ställt upp sig med valtält och kaffebord svängde snart även Motståndsrörelsen upp med flaggor och släp utsmyckade med banderoller och fullständigt stal showen från den överraskade åtta-klövern. Under ett par minuter var varenda persons blickar fästa på den grönklädda truppen som nu vikit ut ännu en banderoll med budskapet ”Ett revolutionärt val” med nationell musik i bakgrunden.

Sebastian Elofsson.

Efter ett par minuter av hög kampmusik tog valkandidat Sebastian Elofsson till orda och talade direkt till Örkelljunga-borna:

Har ni inte fått nog? Hur länge till tänker ni tolerera detta vansinne och detta förräderi? Nordiska motståndsrörelsen tänker inte stå och se på medan vårt folk förnedras, våra städer brinner och våra kvinnor våldtas!

Sebastian Elofsson

Efter talet stod man kvar en stund, vilket ledde till diskussioner med ett par nyfikna Örkelljunga-bor. 

Snart stannade en svart skåpbil till med ett par sorgliga svenska ungdomar i framsätet som slog på lite arabisk musik. De tilläts hålla på i cirka 20 sekunder innan Motståndsrörelsens högtalare sattes igång igen och Ave Victoria överröstade deras lilla spratt med 110%. 

Efter torgmötet fortsatte några ur gruppen med att köra runt i hela kommunen från Eket till Skånes Fagerhult och ropa ut budskap från megafonen och högtalaren samtidigt som några andra stod utanför både Ica och Coop med en väl synlig banderoll och resterande affischerade, satte upp plakat och delade ut valsedlar. 

Utanför Coop strax efter torgmötet.

Utanför Ica stod Centerpartiet som under de senaste åren blivit mest kända som ett parti för pedofiler. Dessa folkförrädiska peddolitiker stod och delade ut matkassar när Motståndsrörelsens aktivister anlände till platsen. Bara minuter efter att aktivisterna anlände, kände sig inte Centerpartiet välkomna längre och flydde platsen med hjälp av Ica-personalen när Motståndsrörelsens representanter började ifrågasätta deras folkfientliga politik och deras närvaro i Örkelljunga kommun överhuvudtaget. 

Federleys kollegor blir uppmanade att sticka från Örkelljunga kommun.

Efter dagens politiska aktioner höll Näste 3 månadsmöte och grillade vid en sjö i närheten. Sedan fortsatte basaktivismen tills solen i stort sett gått ned.

För ras och nation – för fosterlandet.

Örkelljungas valsida kan du läsa Nordiska motståndsrörelsens kommunpolitiska program och få en presentation av kandidaterna.

Titel:Valkampen i Örkelljunga fortsätter för fullt Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-09-04 Uppdaterad:2022-09-05

Läs också: