1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Öppen föreläsning med Simon Lindberg i Munkedal den 10 september

Sympatisör? Allmänt nyfiken? Meningsmotståndare? Alla är välkomna för att höra Nordiska motståndsrörelsens ledare berätta om det pågående folkutbytet samt få mer information om vad vi egentligen vill.

Under sommaren har Nordiska motståndsrörelsen drivit en intensiv valkamp i Munkedal kommun där man också ställer upp i höstens val. Med denna inbjudan kommer en unik chans för dig som bor i Munkedal eller närområdet att få veta vad vi egentligen vill och vilka vi verkligen är.

Den absolut viktigaste faktorn som Nordiska motståndsrörelsen gör motstånd mot och den mest akuta anledningen till varför vi sannerligen behövs är det pågående folkutbyte som sker där vi vita människor i Sverige och andra västländer byts ut mot utomeuropéer. Men vad innebär egentligen folkutbytet, varför sker det och vilka ligger bakom det?

Oavsett om du är sympatisör, allmänt nyfiken eller rent av tror dig ogilla oss så ber vi dig att ta denna unika chans att med dina egna öron och ögon få höra och se vilka vi är. Våga bilda dig en egen uppfattning!

Vad? Föreläsning av Simon Lindberg samt av minst en lokal representant. Det kommer också bjudas på fika och ges en möjlighet att ställa frågor till Nordiska motståndsrörelsens representanter. Gratis inträde!

Var? I en lokal inom Munkedal kommun. Med anledning av den omfattande negativa valpåverkan som sker där vi bland annat förvägras att hyra lokaler kan vi inte gå ut med mer exakt information än så här, men en central samlingsplats kommer ges ut till alla som anmäler sig. Har du inte egen bil och körkort kommer du kunna få skjuts mellan denna samlingsplats och lokalen där mötet sker.

När? Lördagen den 10 september kl 14.00 till ca kl 17.30.

Hur? Anmäl dig till Samuel Johansson 0768399126.

Titel:Öppen föreläsning med Simon Lindberg i Munkedal den 10 september Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-09-06 Uppdaterad:2022-09-09

Läs också: