1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktion utanför Sveriges riksdag: Kasta ut folkförrädarna

Under förra veckan tog sig aktivister från Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 åter in till centrala Stockholm för att bedriva gatukamp.

Första anhalt var Sveriges riksdag, där motståndsmännen ställde upp med en banderoll med budskapet – Kasta ut folkförrädarna.

Budskapet fick många tummar upp och flera av de personer som tog emot flygblad och samtalade med motståndsmännen tog även emot valsedlar. Efter en timme avrundades denna del och aktivisterna gick Drottninggatan upp till Sergels torg, där det ställdes upp med fanor utanför ett stort varuhus och ytterligare en flygbladsutdelning tog vid.

Även här var responsen god och nyfikna svenskar och rasfrämlingar kom fram för att diskutera och ställa frågor om Nordiska motståndsrörelsens politik.

En person från Eritrea visade sig vara så pass förstående för Motståndsrörelsens politik att han förklarade det naturliga i den för andra främlingar. Han var själv rasmedveten och sa att det var självklart för honom att välja en kvinna från samma land att bilda familj med istället för med en svensk kvinna.

En grupp med vänsterblivna, könsförvirrade individer som dykt upp vid riksdagen släpade sig med upp till denna plats. De gjorde dock inte mycket väsen av sig utan nöjde sig med att stå bredvid och se på och av någon outgrundlig anledning ge sig i kast med att äta ett flygblad (!).

När de medhavda flygbladen nästan tagit slut och klockan nu övergått till kväll och folkströmmen minskat rejält avslutades aktiviteten för denna gång.

Titel:Aktion utanför Sveriges riksdag: Kasta ut folkförrädarna Författad av:Näste 1 Publicerad:2022-09-16 Uppdaterad:2022-09-17

Läs också: