1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte och studiecirkel i Näste 7

Lördagen den 24 september var delar ur kampgruppen samt medlemmar från Näste 7 närvarande på nästesmötet som sker en gång i månaden.

Månadsmötet öppnade med att nästeschefen hälsade alla välkomna och sedan fastslog dagordningen, med studiecirkel som inledande moment.

Skriftens titel som avhandlades i studiecirkeln var ”Ras – Den avgörande frågan” skriven av Jürgen Rieger, där man studerade naturlagarna och den pågående kampen mellan raserna samt olika teorier om rasernas ursprung. Efter intressanta diskussioner och ett antal kaffekoppar senare var tiden inne för lunch. Svensk husmanskost bestående av köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt inmundigades i goda kamraters lag.

Valkampen togs upp som första punkt i mötet och olika analyser diskuterades om hur snabbt normaliseringsprocessen av nationalsocialismen fortlöpte i Vetlanda kommun. Nordiska motståndsrörelsen blev ett vanligt och naturligt fenomen på Vetlandas gator och torg. Sedan gick man vidare med planering för framtida aktiviteter och avslutade sedan mötet.

I samband med månadsmötet monterade också medlemmar upp ett större tält som man har fått förvärva, detta för att göra en översyn av dess skick inför framtida användning. Först började man med att montera tältets ramverk och när samtliga delar av det 6x14m stora tältet var säkrade så var det dags att dra över tältduken. Genom att kasta över linor så kunde man snabbt och smidigt få tältduken på plats så man kunde börja surra fast gavlarna.

Tältet kan garanterat komma till pass under framtida aktiviteter som du givetvis kommer kunna följa här på Motståndsrörelsen.se.

Titel:Månadsmöte och studiecirkel i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-09-25 Uppdaterad:2022-09-25

Läs också: