1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Bekräftelse genom materialism – eller genom dina handlingar?

Aktivisten Jerry Olsson skriver här om folkets fångenskap i materialismen och hur nationalsocialismen kan befria individen och sedan hela folket från detta.

Människor idag uppfostras att se sitt eget värde i de materiella ting de äger. Vilken bil man har, vilken telefon man har, vilka kläder man har – detta är allt avgörande för hur bra människa man är. Det enda som räknas är vad man har råd att köpa och har man inte råd med alla dessa saker är man en sämre människa än de andra, man passar inte in i gruppen.

Detta tankesätt sprider sig vidare till våra barn som redan på låg- och mellanstadiet idag bedömer varandra efter klädsel, telefoner, elsparkcyklar och allt annat man ”måste ha” idag. Som nationalsocialist anser jag helt självklart att detta är förkastligt av flera skäl som jag kommer räkna upp här.

Vi nationalsocialister som aktivt kämpar mot detta fientliga globalistiska system bekänner oss till helt andra värderingar, värden som är eviga:

  • Blod, folk och familj.
  • Jord, naturen som vi är en del av och som försörjer oss.
  • Heder, trohet mot vårt folk och de som skall komma efter oss.
  • Ära, att göra sitt yttersta i alla lägen.
  • Plikt, att vad det än kostar göra det som är rätt för våra efterkommande.

Dessa värden finns inom oss och går inte att ta ifrån oss genom att utestänga oss från arbetsplatser, stänga ute oss från det materiella ”välståndet” eller ens genom att låsa in oss. Detta är dock generellt metoder som fungerar desto bättre på de flesta medborgare eftersom den största skammen folk idag kan tänka sig är att ha en sämre standard än grannen, att inte kunna ge sina barn nya kläder eller den senaste mobiltelefonen. Eller rent av den katastrofala tanken att bli tvungen att köra runt i en äldre bil än de andra på din arbetsplats, det är saker folk uppfostras att känna skam över.

Hela meningen med detta system är att vi allihop skall producera ett enormt värde i pengar åt någon annan, då det i varje större företag sitter personer längst upp som vill ha ut en vinst på ditt arbete. Du binds upp i detta system genom att tvingas låna pengar, pengar som bankernas ägare sedan tar ut ränta på från dig. Du fastnar i ett ekorrhjul där du hela tiden måste arbeta ihop stora summor pengar som sedan går till företagsägare, bankernas ägare, massinvandring och så vidare.

Om du slutar arbeta ihop dessa pengar blir du i värsta fall utsatt för skammen att inte kunna ta hand om dina barn på ett ”bra” sätt, du kan bli av med din bostad (som egentligen ägs av banken), och du kan bli av med din bil – och detta är tankar som de flesta idag skulle ha svårt att leva med.

Hela tiden övertygas du om att allt detta är för din egen skull, det är ju trevligt för dig och dina barn att ha en hög materialistisk standard, aldrig någonsin nämns det att det är andra människor som blir rika på din konsumtion.

Den dagen du kan släppa dessa tankar av skam och skuld inför samhället kommer du förstå det som vi redan har förstått sedan länge: att ditt verkliga värde är de handlingar du utför för att du själv, dina barn, och i slutänden hela ditt folk ska slippa detta system som gör miljarder människor på jorden till kedjade slavar enbart för att en rik, globalistisk elit ska bli ännu rikare.

Den dagen är du välkommen att med själ och hjärta kämpa sida vid sida med oss och mot det förtryck som pågår. Jag lovar dig att du inte kommer ångra en enda minut av det, varken nu eller på din dödsbädd.

Vi kommer föra kampen mot globalism och förtryck, för blod, jord och ära till sista blodsdroppen om det är vad som krävs och de som offrar sig i den kampen är de som står högst i värde hos mig oavsett vilken bil de kör eller hur de bor.

Om du är beredd att släppa de osunda värderingar samhället uppfostrat dig med och istället osjälviskt offra allt du behöver för ett bättre samhälle så behöver kampen DIG och tiden är NU. Gör ett revolutionärt val och ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!

/Jerry Olsson

Titel:Bekräftelse genom materialism – eller genom dina handlingar? Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-10-24 Uppdaterad:2022-11-10

Läs också: