1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Torgmöte i Växjö: Hedrande av gamla kämpar och maning till kamp för framtiden

Idag, lördagen den 12 november, genomförde Näste 7 ett torgmöte i Smålands andra största stad.

Aktiviteten bjöd på två talare. Först ut var Jonas Jensmark som talade om samhällsförfallet och den legendariska aktionen i Växjö 1985 där åtta modiga nationalsocialister från Nordiska rikspartiet slogs tappert för sina ideal och sina liv mot tusentals fega rödingar från bland annat Vänsterpartiet Kommunisterna.

Nationalsocialister från Nordiska rikspartiet i Växjö den 13 april 1985.

Nu i efterhand kan man ställa sig frågan om Växjöborna tycker att ni valde rätt sida den där dagen i april 1985, jag tror ärligt talat att majoriteten tycker att utvecklingen har varit allt annat än önskvärd och som innerst inne föraktar dagens samhälle och bara väntar på förändring.

Nu har ni en ny chans att välja sida om vår framtid, en chans att börja kämpa för folk och nation.

Vi står här på detta torg för att visa folket i Växjö att det finns en väg ut ur dagens eländiga liberala samhällsutveckling med massinvandring och dess katastrofala konsekvenser, uppmuntring till könsdysfori av barn, nedmontering av skola, sjukvård och andra viktiga samhällsfunktioner.

Utdrag ur Jonas Jensmarks tal

Näste talare var Victor Johansson som talade om att den nya regeringen kommer visa sig vara precis lika värdelös som den förra och att det svenska folket istället måste ta till revolutionär kamp för att få ordning på landet.

Misären vi ser idag är tyvärr bara början, det kommer att bli mycket värre. Det kommer att komma en tid när samhället börjar kollapsa på riktigt. Det kommer att komma en tid när vanliga svenskar inte längre har råd med mat åt sina barn, när staten inte längre kommer kunna behålla kontrollen över landet och när kriminella invandrargäng kontrollerar hela städer.

När den tiden kommer så kommer det svenska folket att tvingas till handling. Och den dagen kommer Nordiska motståndsrörelsen att stå där och vara redo att leda det ursinniga svenska folket rätt. Mot globalister, sionister och folkförrädare, för en nationalsocialistisk folkgemenskap.

Men alla ni som redan idag ser problemen i samhället och som förstår att det krävs radikala metoder för att lösa dessa problem: Vänta inte tills den dagen innan ni går med oss! Anslut er redan nu och hjälp oss bli större och starkare så att vi är så förberedda vi bara kan bli när den tiden väl är inne.

Valet är över för denna gången men för Nordiska motståndsrörelsen tar inte kampen slut efter valet. Kampen pågår året om – varje år – fram tills segern. Du har fortfarande en möjlighet att göra ett revolutionärt val: Gå med i Nordiska motståndsrörelsen. Tillsammans kommer vi att bekämpa globalisterna och sionisterna, tillsammans kommer vi rädda vårt folk från undergången, tillsammans kommer vi att segra!

Utdrag ur Victor Johanssons tal

Efter talen hade hållits stod man kvar på platsen och delade ut flygblad i centrala Växjö. Man stötte på en hel del sympatisörer. Bland annat en småbarnsfar som frågade vilka man var och blev överlycklig när han fick höra att det var Nordiska motståndsrörelsen som stod på torget. Man mötte också en äldre man som helt och hållet förstod vikten av att bevara rasen ren och som tackade motståndsmännen för att de bedriver kampen.

Dessvärre var det inte enbart människor ur de bättre folkskikten som var ute på stan den här dagen, man råkade även på en hel del hjärntvättade systemlojalister. Ett exempel på detta var en odräglig gubbe som snabbt slutade vifta mot Motståndsrörelsens kameraman när kameramannen började vifta tillbaka. Ett annat exempel var en kraftigt överviktig ung kvinna som på avstånd betraktade motståndsmännen under en lång tid, men som sedan till slut samlade ihop mod att i förbifarten spotta mot fanbärarna. Hon fick sig då en ordentlig hjälpskjuts från platsen och syntes sedan inte till mera.

Efter en stund dök polisen upp för att försöka läxa upp motståndsmännen i tröttsam byråkrati och juridik gällande allmänna sammankomster, saker som erfarna aktivister har fått höra om och om igen. Det slutade med att de upprättade ännu en anmälan om brott mot ordningslagen som kommer få ligga och samla damm på poliskontoret tillsammans med alla de tidigare.

När man var klara med aktiviteten begav man sig till Tegnérkyrkogården för att besöka den nationalsocialistiske aktivisten och soldaten Erik Nilssons grav. Man höll en minnesstund för Nilsson som stupade på östfronten 1944 i kriget mot bolsjevismen, blott 23 år gammal.

Kamraterna tackade sedan av varandra och begav sig nöjda hem igen efter ännu en mycket lyckad dag av kamp för Nordens folk!

Titel:Torgmöte i Växjö: Hedrande av gamla kämpar och maning till kamp för framtiden Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-11-12 Uppdaterad:2022-11-14

Läs också: