1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Även du kan bli en övermänniska!

Aktivisten Jerry Olsson skriver i denna artikel om personlig utveckling och hur man växer som människa inom Motståndsrörelsen.

Ett påstående som jag stöter på ibland från sympatisörer i olika forum är att vi aktivister och medlemmar i Motståndsrörelsen på olika vis är bättre människor än många andra, att vi innehar egenskaper som andra inte har (oftast gällande den som själv säger detta).

Även om detta såklart är smickrande och något som vi strävar efter att uppnå så vill jag ändå påstå att det på ett sätt ändå är felaktigt.

Sanningen är att det är en väsentlig sak som skiljer oss ifrån de välvilligt inställda sympatisörer som sitter på utsidan och tittar in och det är valet vi gjort att gå med i Nordiska motståndsrörelsen och aktivt kämpa för vårt folks bevarande i Norden för evig framtid!

En del av er utanför organisationen har inte valt bort kampen för att ni är lata eller fega (även om dessa också finns och bör läsa denna text och fundera över era liv och vad du är värd den dagen du inte längre finns) utan för att ni tror er inte passa in i en elitorganisation som Nordiska motståndsrörelsen – vilket är helt fel.

I princip oavsett vilka egenskaper just du besitter, vilka erfarenheter samt utbildningar du har eller vilken kroppsform du har så finns det en plats för just dig i vår kamp, oavsett om du kan lägga ned en timme i veckan eller om du vill heltidsarbeta med att rädda vårt folk (vi föredrar såklart det senare) så finns det arbete som just du kan utföra till allas nytta.

Du ser en del av oss ute på gatan på något torg med en fana och tänker att det där passar inte jag till för jag är för blyg, jag är för svag och otränad, jag skulle aldrig klara av det där – men, du har helt fel!

De allra flesta som går med oss har inte de egenskaper du idag ser hos oss när de är på sitt första rekryteringsmöte och lite senare blir medlemmar, utan vi är ”helt vanliga människor” med olika egenskaper som har sina för- och nackdelar, det som alltså ändrar på detta är viljan att agera och handlingen att ansöka om ett medlemskap i en organisation som vår.

Helt plötsligt tillhör du en gemenskap som uppmuntrar dig att träna och att prata offentligt, en organisation som utbildar dig inom de områden du är intresserad av och har en fallenhet för, en kamratskap där varje aktivist står bredvid dig på gatan och i varje sekund är redo att om så krävs offra sig själv när du är i fara.

Det är då vi växer som människor och utvecklas i linje med den potential varje vit nordbo innehar och blir till de bästa människorna som vandrar på vår jord. Det ariska finns inom alla människor ur vårt folk, men utvecklas först när vi arbetar för det och hamnar i ett sammanhang där vi tillåts utvecklas i linje med våra gener.

I denna gemenskap hittar alla sin plats med de uppgifter som passar denne och med tiden brukar många ta på sig fler uppgifter, uppgifter de bara för några månader sedan trodde sig inte klara av. Man märker att man har förmågan och att man faktiskt vågar allt eftersom man förstår att det alltid finns hjälp och stöd när den egna förmågan inte räcker till för att slutföra sin uppgift.

Jag har sett blyga personer ställa sig och hålla offentliga tal framför hundratals personer, jag har sett kraftigt överviktiga träna hårt och till sist klara vårt aktivisttest och jag har sett smala otränade personer gå upp i boxningsmatch mot några av organisationens mest vältränade personer med vetskapen att man kommer förlora, men där hedern kräver att man gör sin plikt.

Ingen av dessa personer har efteråt ångrat det man precis gjort, utan tvärtom har till och med den nedslagna boxaren varit fylld av stolthet och nya erfarenheter han kan ta med sig i livet – en bättre människa kort sagt!

Tidigare lata och passiviserade personer har utvecklat en frenesi för kamparbete som inte ens den mest arbetsamma vänsteraktivisten någonsin kommer inneha, antagligen för att det är förbannat roligt att vara aktiv nationalsocialist som Simon Lindberg sa.

Jag känner flertalet personer som har många barn, men som ändå finner tid till sitt kamparbete enbart för att de insett hur viktigt det är och jag är själv en av dessa. Faktum är att många av oss familjefäder och -mödrar är de som är de mest aktiva, så någon sorts ursäkt om att det inte finns tid är inte heller det ett skäl att inte organisera sig i Nordens främsta kamporganisation.

Om du tycker att det vi gör är nödvändigt och den enda rätta vägen framåt för vårt folk, om du tänker att du själv vill bidra men tror att du inte passar in i våra led eller inte duger – då anser jag att du har fel och att du ska tänka om NU! Ansök till Nordiska motståndsrörelsen så lovar jag dig en chans att utvecklas mer än du någonsin gjort tidigare i ditt liv som zombie, du kommer garanterat utveckla många av de egenskaper du idag ser hos oss men tror dig aldrig själv kunna förvärva.

Gör ditt livs bästa och mest hedersamma val och ansök till oss, jag lovar att stå bredvid dig och bära dig den dagen du behöver det precis som du lika självklart kommer bära mig den dagen jag behöver det. Välkommen!

/ Jerry Olsson

Titel:Även du kan bli en övermänniska! Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-11-15 Uppdaterad:2022-11-24

Läs också: